Comfortabele
schaduw in stijl

Zonwering van Palmo

Met een Palmo zonwering zorgt u voor aangename schaduw op uw terras en binnenshuis. Precies zoals u het wenst. Onze zonweringen en schermen zijn er in verschillende stijlvolle uitvoeringen en iedere zonwering op maat. Wat u ook kiest, u zit goed en uit de zon.

 

Ruime keuze en kwaliteit

Bij Palmo heeft u ruime keuze uit eersteklas materialen voor iedere unieke zonwering. U kiest uit pvc-doek of acrylaatdoek in diverse kleurcombinaties en decoraties. Zonweringsdoek, met kleine gaatjes die 86% of 92% UV tegenhouden, biedt uitstekende bescherming tegen de felle zon en optimale luchtcirculatie. De cassette en alle andere metalen onderdelen brengen we in elke gewenste kleur met Qualicoat poedercoating. Zo stelt u uw zonwering geheel naar eigen smaak samen. Binnen vier weken heeft u uw zonwering op maat in huis (en in uw horecagelegenheid).

Kiest u voor een zonwering of een screen?

Zonweringen zijn er in de vorm van een overkapping of verticaal scherm. Twijfelt u? Kies dan voor de Pente zonwering, die het beste van twee werelden in zich verenigt: een traploos instelbaar zonnescherm voor zowel horizontaal als verticaal gebruik. Dat is schaduw op zijn best.

 

Genieten van het uitzicht

Bij de schermen kunt u kiezen voor PVC Crystal of een raampje. U bent dan beschut tegen wind en regen zonder dat uw uitzicht belemmerd wordt. PVC Crystal biedt echter geen schaduw.

 

Optimaal comfort op afstand

Ga voor gemak met de optionele elektrische bediening voor uw zonwering: u creëert schaduw op afstand met een druk op de knop. De motor die de zonwering aanstuurt, is van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy. Standaard zit hier 2 jaar garantie op. U bedient de zonwering eenvoudig met de afstandsbediening of een app op uw smartphone.

 

Zon- en windsensor

Voor nog meer gemak is een zon- en windsensor optioneel. Deze stuurt de zonwering automatisch omhoog en omlaag aan de hand van de gemeten windsnelheid en hoeveelheid zonlicht. Zo heeft u er geen omkijken naar en heeft u de zonwering op maat, die bij ú past.

 

 

Benieuwd hoe we u uit het zonnetje kunnen zetten?