Schaararmschermen

weren zon en regen van het horecaterras

Sfeervol terras

multifunctionele horecaparasols van Glatz

Comfortabele

schaduw in stijl

Val op

in het straatbeeld

Zonwering van Palmo

Met een Palmo zonwering zorgt u voor aangename schaduw op uw horecaterras en meer. Een goed horecaterras biedt natuurlijk ook meer dan alleen schaduw. Onze zonweringen zijn er in verschillende stijlvolle uitvoeringen, met veel opties.

Kiest u voor een parasol, uitvalscherm, pergola zonwering of een screen?

Zonweringen zijn er in de vorm van een overkapping, schaararmscherm, screen, uitvalscherm of pergola zonwering. En natuurlijk doen horecaparasols het ook altijd goed op uw terras. 

Zo biedt u met de multifunctionele horecaparasols ook een droog terras bij regen en zorgt u voor warmte en verlichting onder de parasols. Onze screens op de ramen van uw hotel of restaurant reguleren mede het klimaat binnen en weert u het laagstaande zonnetje uit uw horecazaak. Een terrasoverkapping biedt de mogelijkheid om het terras vier seizoenen te gebruiken. Schaararmschermen is het beste alternatief van een overkapping. wanneer u Wat u ook kiest, uw gasten voelen zich comfortabel en genieten langer en bestellen meer van uw kaart.

Onze adviseurs denken graag met u mee welke oplossing het beste past bij uw wensen en budget. Schaduw op zijn best, dat is voor elk pand anders. Daarom bieden we maatwerk en uiteraard diverse modellen om uit te kiezen.

 

Optimaal comfort op afstand

Met de elektrische bediening voor uw zonwering creëert u schaduw op afstand met een druk op de knop. De motor die de zonwering aanstuurt, is van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy. Standaard zit hier 2 jaar garantie op. U bedient de zonwering eenvoudig met de afstandsbediening of een app op uw smartphone.

 

Zon- en windsensor

Voor nog meer gemak is een zon-, regen- en windsensor optioneel. Deze stuurt de zonwering automatisch omhoog en omlaag aan de hand van de gemeten windsnelheid, waterspetters en hoeveelheid zonlicht. Zo heeft u er geen omkijken naar en heeft u de zonwering op maat, die bij ú past.

 

 

Benieuwd hoe we uw gasten uit of juist in het zonnetje kunnen zetten?