Comfortabele
schaduw in stijl

Comfortabele

schaduw in stijl

Comfortabele

schaduw in stijl

Zonwering van Palmo

Met een Palmo zonwering zorgt u voor aangename schaduw op uw horecaterras en ook voor verkoeling in uw binnenruimte. Precies zoals u het wenst. Onze zonweringen en schermen zijn er in verschillende stijlvolle uitvoeringen en iedere zonwering leveren we op maat. Wat u ook kiest, u zit goed en uit de zon.

 

Ruime keuze en kwaliteit

Bij Palmo heeft u ruime keuze uit eersteklas materialen voor iedere unieke zonwering. U kiest uit pvc-doek of acrylaatdoek in diverse kleurcombinaties en decoraties. Zonweringsdoek, met kleine gaatjes die 86% of 92% UV tegenhouden, biedt uitstekende bescherming tegen de felle zon en optimale luchtcirculatie. De cassette en alle andere metalen onderdelen brengen we in elke gewenste kleur met hoge kwaliteit poedercoating. Zo stelt u uw zonwering geheel naar eigen smaak samen passend in de stijl van uw ambiance. 

Kiest u voor een zonwering of een screen?

Zonweringen zijn er in de vorm van een overkapping, screen, uitval of cassette zonwering. Onze adviseurs denken graag met u mee welke oplossing (scherm of overkapping) het beste past bij uw wens en budget. Schaduw op zijn best, dat is voor elk pand anders. Daarom bieden we maatwerk en uiteraard diverse modellen om uit te kiezen.

 

Optimaal comfort op afstand

Met de elektrische bediening voor uw zonwering creëert u schaduw op afstand met een druk op de knop. De motor die de zonwering aanstuurt, is van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy. Standaard zit hier 2 jaar garantie op. U bedient de zonwering eenvoudig met de afstandsbediening of een app op uw smartphone.

 

Zon- en windsensor

Voor nog meer gemak is een zon- en windsensor optioneel. Deze stuurt de zonwering automatisch omhoog en omlaag aan de hand van de gemeten windsnelheid en hoeveelheid zonlicht. Zo heeft u er geen omkijken naar en heeft u de zonwering op maat, die bij ú past.

 

 

Benieuwd hoe we u uit het zonnetje kunnen zetten?