Meest windbestendige schaararmscherm Horeca Retro classic

KLASSIEKE EN STIJLVOLLE ZON- & REGENWERING

Dit klassieke schaararmscherm is een stijlvolle oplossing om de zon en ook de regen te weren. De horeca kiest vaak voor dit type windbestendige zonwering als alternatief voor een terrasoverkapping, bijv. naar voorschrift van de gemeente. En deze oplossing is zeer zeker een goede oplossing, die bovendien ook zeer windbestendig is.

Schaararmscherm Horeca Retro Classic

Ons aanbod Schaararmscherm Horeca Retro Classic modellen

Meest windbestendige schaararmscherm

Dankzij de grote windbestendigheid (meest windbestendige schaararmscherm op de markt), genieten uw gasten op het terras in de schaduw ook als het waait. Bovendien zorgt u met het waterbestendige doek voor een droog terras. 

Kiest u schaararmscherm Retro Classic voor uw horecaterras of het elegante schaararmscherm Retro Seb, dan kiest u voor het meest windbestendige schaararmsysteem dat er op de markt is.

Schaararmscherm horeca windbestendig
Schaararmscherm Horeca Retro Classic
Klassiek zeer windbestendig schaararmscherm horeca

Maximale grootte

Breedte: maatwerk

Uitval: 600 cm

Schaararmscherm horeca windbestendig

Rol het volant uit bij ondergaande zon

Met het optionele variovolant rolt u een scherm uit om de laagstaande zon te weren. Dit is ideaal wanneer het vaste volant de zon onvoldoende weert. Bij het uitschuiven van het variovolant komt het doek tot 150 cm verticaal naar beneden.  Zo ervaren uw gaste meteen de aangename schaduw.

Qua doek bieden we hierin uiteraard weer keuze. Kiest u voor het doek dat voor beschutting en privacy zorgt of gaat u voor het doorzichtige doek, zodat u gasten meteen genieten van het uitzicht op de ondergaande zon? Kies de optie die past bij de uitstraling van uw horecazaak en bij de omgeving. Zo wordt u terras extra aantrekkelijk!

Heaters voor de koudere dagen

Voor de frisse dagen of avonden vult u het schaararmscherm aan met onze heaters. Zo blijft het knus en behaaglijk op uw terras. Gasten zitten met plezier nog langer en bestellen meer van uw kaart.

 

Multifuctionele verlichting

Qua verlichting biedt onze schaararmschermen leverancier diverse mogelijkheden voor verschillende doelen. Ideaal is natuurlijk de geïntegreerde dimbare ledverlichting in de armen van het scherm. Dit zorgt voor sfeervol licht op het terras van uw restaurant of hotel.

Ledstrips verlichten het gehele terras onder het scherm. De ledstrip in het voorprofiel kan tevens zorgen voor reclameverlichting. Dat is handig in het straatbeeld en vooral wanneer u bijvoorbeeld gevestigd bent op een horecaplein. Deze verlichting is in neutrale en ook in kleurrijke leds te verkrijgen.