Elegant schaararmscherm Horeca Retro Seb

ZON EN REGEN WEREN VAN HET HORECATERRAS

Dit elegante schaararmscherm is ideaal voor de horecaondernemer die een elegante manier zoekt om zowel de zon als de regen te weren. Dit schaararmscherm is sterk en stijlvol tegelijk.

Schaararmscherm Horeca Retro Seb

Ons aanbod Schaararmscherm Horeca Retro Seb modellen

Meest windbestendige schaararmscherm

Onze schaararmschermen zijn de meest windbestendige schermen die er op de markt zijn. Zo genieten uw gasten op het terras in de schaduw ook als het waait. Bovendien zorgt u met het waterbestendige doek voor een droog terras. 

Kiest u schaararmscherm Retro Seb voor uw horecaterras of het robuustere schaararmscherm Retro Classic, dan kiest u voor het meest windbestendige schaararmsysteem dat er op de markt is.

Schaararmscherm horeca windbestendig
Schaararmscherm Horeca Retro Seb
Elegant, windbestendig schaararmscherm horeca

Maximale grootte

Breedte: maatwerk

Uitval: 400cm

Schaararmscherm horeca windbestendig

Zorg voor de frisse momenten

Voor de frisse dagen of avonden vult u het schaararmscherm aan met onze heaters. Zo blijft het knus en behaaglijk op uw terras. Gasten zitten met plezier nog langer en bestellen meer van uw kaart.

 

Multifuctionele verlichting

Qua verlichting biedt onze schaararmschermen leverancier diverse mogelijkheden voor verschillende doelen. Ideaal is natuurlijk de geïntegreerde dimbare ledverlichting in de armen van het scherm. Dit zorgt voor sfeervol licht op het terras van uw restaurant of hotel.

Ledstrips verlichten het gehele terras onder het scherm. De ledstrip in het voorprofiel kan tevens zorgen voor reclameverlichting. Dat is handig in het straatbeeld en vooral wanneer u bijvoorbeeld gevestigd bent op een horecaplein. Deze verlichting is in neutrale en ook in kleurrijke leds te verkrijgen.