Een Palmo-terrasoverkapping voor
iedere stijl en ieder weertype

Van doek tot constructiemateriaal: alle Palmo-terrasoverkappingen zijn uniek en volledig naar wens samen te stellen. U kiest eenvoudig kleur, patroon, materiaal en uitstraling. En wat dacht u van geïntegreerde ledverlichting?

Plafonddoek

Bij Palmo profiteert u van een ruime keuze uit hoogwaardige, stijlvolle doeken, met een selectie van talloze kleuren, materialen en patronen. Ook decoraties en doorkijkdoeken behoren tot de mogelijkheden. Het drielaagse doek is gemaakt van pvc, waardoor het niet alleen volledig waterdicht is, maar ook makkelijk schoon te maken. Deze kwaliteitsdoeken worden door ons geïmporteerd uit Zwitserland en de Verenigde Staten en hebben standaard 5 jaar garantie tegen vervagen en schimmel.

 

Automatische bediening

U heeft er geen omkijken naar: met een druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening schuift het dak open of dicht. De Palmo-overkappingen werken met een motor van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy, wereldwijd marktleider op het gebied van zonwering. Op deze motoren zit standaard 5 jaar garantie. U kunt uw Palmo-overkapping bovendien bedienen met uw smartphone.

 

Qualicoat poedercoating

We poedercoaten alle metalen onderdelen in onze eigen productiefaciliteit voor het beste resultaat. Hiervoor werken we met een poedercoatinstallatie op basis van de nieuwste nanotechnologie. Voor een aantrekkelijke meerprijs kunt u bovendien kiezen voor een coating met houtnerfpatroon.

 

Ledverlichting

Onze state-of-the-art optionele ledverlichting zorgt er op stijlvolle en energiezuinige manier voor dat u na zonsondergang niet in het donker zit. De ledlampjes zijn geïntegreerd in de doekconstructie en bewegen mee met het dak. De verlichting kan eenvoudig gedimd en bediend worden met een afstandsbediening of via een app op uw smartphone.