10 redenen waarom onze klanten voor
Palmo kiezen

Extra bescherming tegen zon: Dankzij ons speciale verduisteringsdoek FS Flexy vermindert het directe zonlicht tot wel 89% en bent u altijd beschermd tegen schadelijke uv-straling.
Handig waterstopsysteem: Het opvouwbare doek is 100% waterdicht. En over regenwater dat via de zijkanten naar binnen sijpelt hoeft u zich geen zorgen te maken. Daarvoor is ons handige waterstopsysteem, dat regenwater direct naar de frontale regengoot leidt voor een druppelvrije afvoer.
Stormbestendig: Onze producten zijn ontworpen om windsnelheden tot 11 Beaufort (117 km/u) te weerstaan. Daarmee zijn Palmo-overkappingen bijzonder geschikt voor de Hollandse boulevards.
Geïntegreerde hemelwaterafvoer: Regenwater dat langs de voorkant omlaag druppelt? Niet bij Palmo-overkappingen. Het slimme IDS (Integrated Drainage System) zorgt voor onzichtbare afvoer van regenwater door de staanders aan de voorzijde.
Qualicoat poedercoating: Voor het beste resultaat poedercoaten we alle metalen onderdelen in onze eigen productiefaciliteit. Onze poedercoatinstallatie is gebaseerd op de nieuwste nanotechnologie.
Bijzonder duurzaam: Ons klimaat wil nog weleens roest in het eten gooien. Daarom zijn alle schroeven, bouten, moeren enzovoort vervaardigd van rvs. Zo weet u zeker dat u jarenlang probleemloos geniet van uw Palmo-overkapping.
TÜV-, ISO- en CE-gecertificeerd: Palmo-overkappingen onderscheiden zich door design, duurzaamheid en state-of-the-art-detaillering. Onze certificeringen tonen aan dat onze producten en dienstverlening voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.
5 jaar garantie: Wij werken met topproducenten. Dat betekent dat wij u 5 jaar garantie bieden op constructies, doeken en motoren en 2 jaar garantie op elektronische componenten en afstandsbedieningen.
Omzetboost: Met een stijlvolle, degelijke en weersbestendige overkapping verlengt u het terrasseizoen en vergroot u de omzet. Met het Nederlandse klimaat is dat geen overbodige luxe. 
In heel Nederland én in Europa:

Palmo plaatst overkappingen in heel Nederland. Wilt u een Palmo-overkapping laten plaatsen in het buitenland? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ga ook voor de juiste keuze

Onze dienst richt zich speciaal op de horeca, waar wij de beste kwaliteit & service voor leveren. De echte juiste keuze is dus Palmo. Voor alle zonweringen, overkappingen en de mooiste glazen schuifwanden.

Ook voor architecten staan wij klaar of het nu gaat om terrasoverkapping bij vakantievilla's, restaurants, cafés, hotels of het ontwerp van overspanningen van openbare ruimtes.

Neem contact met ons op en download ook vooral onze brochure hieronder!