11 redenen waarom onze klanten voor
Palmo kiezen

Extra bescherming tegen zon: Dankzij ons speciale verduisteringsdoek FS Flexy vermindert het directe zonlicht tot wel 89% en bent u altijd beschermd tegen schadelijke uv-straling.
Handig waterstopsysteem: Het opvouwbare doek is 100% waterdicht. En over regenwater dat via de zijkanten naar binnen sijpelt hoeft u zich geen zorgen te maken. Daarvoor is ons handige waterstopsysteem, dat regenwater direct naar de frontale regengoot leidt voor een druppelvrije afvoer.
Stormbestendig: Onze producten zijn ontworpen om windsnelheden tot 11 Beaufort (117 km/u) te weerstaan. Daarmee zijn Palmo-overkappingen bijzonder geschikt voor de Hollandse boulevards.
Geïntegreerde hemelwaterafvoer: Regenwater dat langs de voorkant omlaag druppelt? Niet bij Palmo-overkappingen. Het slimme IDS (Integrated Drainage System) zorgt voor onzichtbare afvoer van regenwater door de staanders aan de voorzijde.
Qualicoat poedercoating: Voor het beste resultaat poedercoaten we alle metalen onderdelen in onze eigen productiefaciliteit. Onze poedercoatinstallatie is gebaseerd op de nieuwste nanotechnologie.
Bijzonder duurzaam: Ons klimaat wil nog weleens roest in het eten gooien. Daarom zijn alle schroeven, bouten, moeren enzovoort vervaardigd van rvs. Zo weet u zeker dat u jarenlang probleemloos geniet van uw Palmo-overkapping.
TÜV-, ISO- en CE-gecertificeerd: Palmo-overkappingen onderscheiden zich door design, duurzaamheid en state-of-the-art-detaillering. Onze certificeringen tonen aan dat onze producten en dienstverlening voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.
5 jaar garantie: Wij werken met topproducent Palmiye. Dat betekent dat u 5 jaar garantie heeft op constructies, doeken en motoren en 2 jaar garantie op elektronische componenten en afstandsbedieningen.
Omzetboost: Met een stijlvolle, degelijke en weersbestendige overkapping verlengt u het terrasseizoen en vergroot u de omzet. Met het Nederlandse klimaat is dat geen overbodige luxe. 
Slimme rookruimte: Uw klanten of medewerkers laat u natuurlijk niet verkleumen terwijl zij buiten hun sigaretje opsteken. Met een Palmo-overkapping creëert u snel een comfortabele rookruimte zonder risico op een boete.
In heel Nederland én in Europa:

Palmo plaatst overkappingen in heel Nederland. Wilt u een Palmo-overkapping laten plaatsen in het buitenland? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.