Redenen waarom onze klanten voor
Palmo kiezen

Extra bescherming tegen zon: De kwaliteitsdoeken van zowel onze terrasoverkappingen met vouwdak als onze zonwering beschermen uw gasten tegen de schadelijke uv-straling. Zo houden onze Glatz horeca parasols maar liefst 98% uv-straling tegen. 
Bescherming tegen regen: Met onze producten zorgt u voor een droog en aantrekkelijk horecaterras. Zo ontvangt u ook gasten op uw terras als het regent. Het doek van zowel onze terrasoverkappingen als onze parasols 100% waterdicht. Ook de overkappingen met lamellen daken zijn waterdicht. Het regenwater wordt dankzij de geïntegreerde goten via de pilaren afgevoerd van de overkappingen afgevoerd.
Stormbestendig: Onze producten zijn ontworpen om windsnelheden tot 11 Beaufort (117 km/u) te weerstaan. Daarmee zijn o.a. onze overkappingen en parasols bijzonder geschikt voor o.a. strandpaviljoens en restaurants aan de Hollandse kust.
Omzetboost: Met een stijlvolle, degelijke en weersbestendige overkapping verlengt u het terrasseizoen en vergroot u de omzet. Met het Nederlandse klimaat is dat geen overbodige luxe. 
Ventilatie: Het is belangrijk om te zorgen voor schone lucht in uw horecazaak. Met een lamellen overkapping biedt ook de mogelijkheid om te ventileren. Zo creëert u een mooie, veilige, goed geventileerde ruimte voor uw  gasten én uw personeel. 
Maatwerk:

Dankzij onze complete maatwerk terras oplossingen voor een vierseizoenterras realiseren we elk horecaproject. Alles is mogelijk. Van vrijstaande overkappingen, tegen de gevel of ingebouwd in bestaande constructies. Ook onze diverse terraswanden en zonwering is maatwerk.

Elke afmeting, kleur en vorm is mogelijk. Zo sluit uw horeca exterieur helemaal aan op het interieur en huisstijl van uw zaak.  

Tot 5 jaar garantie: Wij werken met topproducenten. Dat betekent dat wij u tot 5 jaar garantie bieden op constructies, doeken en motoren en 2 jaar garantie op elektronische componenten en afstandsbedieningen.
In heel Nederland én in Europa:

Palmo plaatst overkappingen in heel Nederland. Wilt u een Palmo-overkapping laten plaatsen in het buitenland? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ga ook voor de juiste keuze

Onze dienst richt zich speciaal op de horeca, waar wij de beste kwaliteit & service voor leveren. De echte juiste keuze is dus Palmo. Voor alle zonweringen, overkappingen en de mooiste glazen schuifwanden.

Ook voor architecten staan wij klaar of het nu gaat om terrasoverkapping bij vakantievilla's, restaurants, cafés, hotels of het ontwerp van overspanningen van openbare ruimtes.

Neem contact met ons op en download ook vooral onze brochure hieronder!