De ideale oplossing

bij een wisselvallig klimaat

Welk formaat, vorm, kleur en doek

kiest u?

Wat voor weer het ook is;

met een terrasoverkapping is het altijd genieten!

Voor elke terras

de ideale oplossing

Terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek is, vooral in een land als Nederland, ideaal. De weersomstandigheden zijn namelijk veranderlijk en dat vraagt om flexibiliteit. Bij felle zon geniet u van een koel plekje in de schaduw en op regenachtige dagen zit u droog onder het in- en uitschuifbare doek. Of wilt u juist van een lekker zonnetje genieten? Onze terrasoverkapping van doek is perfect op te rollen, dus zo zit de uitschuifbare overkapping u niet in de weg.

 

Hoogwaardige doeken

Bij Palmo profiteert u van state-of-the-artmaterialen. Het doek voor de terrasoverkapping is gemaakt van drielaags pvc: oersterk, volledig waterdicht en makkelijk schoon te houden. U kunt kiezen uit een uitgebreide selectie kleuren, patronen en doorkijkhoeken. De ruime keuze in doeken bieden wij aan, omdat het doek zorgt voor de juiste uitstraling van de overkapping op uw terras! Alles is van de beste kwaliteit, de overkappingen zijn uitschuifbaar en ze zijn ook erg mooi! Wij hebben bijvoorbeeld een doek met minuscule gaatjes dat lichtdoorlatend werkt en toch waterdicht is. Standaard hebben onze doeken 5 jaar garantie tegen vervagen en schimmel. Wanneer komt u bij ons langs voor een prachtige terrasoverkapping?

Vele modellen en uitvoeringen

Voor een terrasoverkapping met inschuifbaar vouwdak heeft u bij ons veel keuzemogelijkheden. Uiteraard staat onze adviseur klaar om samen met u de juiste overkapping samen te stellen. Dankzij de vele modellen en uitvoeringen is er voor elk horecaterras een passende oplossing. Van een hellend, gewelfd tot plat dak. Vrijstaand, aan de gevel bevestigd of zwevend boven het terras bij uw hotel, restaurant of grandcafé. Gaat u voor klassiek, traditioneel of modern? Maak een afspraak en bespreek de wensen voor uw horecaterras met onze projectadviseur.

Automatische bediening

Kiest u voor een elektrische bediening? Dan stuurt u de terrasoverkapping aan met een druk op de knop. We werken met motoren van het merk Somfy, wereldwijd marktleider op het gebied van zonwering. Eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of een app op uw smartphone. Ook voor de constructie die het doek draagt, heeft u ruime keuze. Metalen onderdelen van de terrasoverkapping brengen we in elke gewenst kleur met Qualicoat poedercoating. Zelfs een houtnerf behoort tot de mogelijkheden.

 

Geïntegreerde ledverlichting

Uw Palmo-terrasoverkapping is niet alleen een manier om langer van het buitenseizoen te genieten. Met stijlvolle ledverlichting verlengen we ook de dagen. Deze optionele uitbreiding zorgt ervoor dat u ‘s avonds niet in het donker zit. De energiezuinige lampjes zijn geïntegreerd in de baleinen van het doek. Ook de ledverlichting bedient u eenvoudig met de afstandsbediening of via de app.

 

 

Benieuwd hoe een innovatieve Palmo-overkapping bij uw horecazaak staat?