De ideale overkapping bij een wisselvallig klimaat

Terrasoverkapping met doek

De weersomstandigheden in Nederland zijn veranderlijk. Dus dat vraagt om flexibiliteit. Een terrasoverkapping met doek is daarom ideaal. Bij felle zon geniet u van een koel plekje in de schaduw en op regenachtige dagen zit u droog onder het doek. Of wilt u juist van een lekker zonnetje genieten? Dan zit een ingerolde terrasoverkapping u niet in de weg.

 

Hoogwaardige doeken

Bij Palmo profiteert u van state-of-the-artmaterialen. Het terrasoverkapping-doek is gemaakt van drielaags pvc: oersterk, volledig waterdicht en makkelijk schoon te houden. U kunt kiezen uit een uitgebreide selectie kleuren, patronen en doorkijkhoeken. Wij hebben bijvoorbeeld een doek met minuscule gaatjes dat lichtdoorlatend werkt en toch waterdicht is. Standaard hebben onze doeken 5 jaar garantie tegen vervagen en schimmel.

Automatische bediening

Kiest u voor een elektrische bediening? Dan stuurt u de terrasoverkapping aan met een druk op de knop. We werken met motoren van het merk Somfy, wereldwijd marktleider op het gebied van zonwering. Eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of een app op uw smartphone. Ook voor de constructie die het doek draagt, heeft u ruime keuze. Metalen onderdelen brengen we in elke gewenst kleur met Qualicoat poedercoating. Zelfs een houtnerf behoort tot de mogelijkheden.

 

Geïntegreerde ledverlichting

Uw Palmo-terrasoverkapping is niet alleen een manier om langer van het buitenseizoen te genieten. Met stijlvolle ledverlichting verlengen we ook de dagen. Deze optionele uitbreiding zorgt ervoor dat u ‘s avonds niet in het donker zit. De energiezuinige lampjes zijn geïntegreerd in het doek. Ook de ledverlichting bedient u eenvoudig met de afstandsbediening of via de app.

 

 

Benieuwd hoe een innovatieve Palmo-overkapping bij uw woning staat?