wie is PALMO?

Palmo is dé expert in horeca exterieur

Wij bieden een totaal oplossing in het exterieur voor de horeca en de zakelijk markt; hoogwaardige terrasoverkappingen, zonwering en glassystemen en meer. Of het nu gaat om het creëren van een jaarrond horecaterras, een overkapping voor de sportkantine, het overkappen van een horecaplein of winkelstraat. Elk project groot of klein kunnen wij realiseren. 

Als dealer van een unieke hoogwaardige merken werken we graag met bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met onze producten maakt u écht het verschil in uitstraling en functionaliteit. We leveren altijd naar volle tevredenheid van onze klanten op. 

In het jaar 2021 mogen wij ons FD Gazellen noemen. Deze bekroning van het Financieel Dagblad wordt in 2021 toegekend aan Nederlandse bedrijven die tussen 2018 en 2020 ten minste 20% omzetgroei realiseerde, geen krimp boekte in 2020 en dat laatste jaar winstgevend afsloten. De officiële prijsuitreiking is verplaatst naar maart 2022. 

 

Hoe werkt palmo?

P van Persoonlijk : we vinden persoonlijk contact met onze klanten ontzettend belangrijk. Daarom komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Bezoek ook onze showroom voor een kop koffie. En om onze overkappingen te bezichtigen, natuurlijk.
A van aanbod: we meten de situatie nauwkeurig op zodat u verzekerd bent van een overkapping op maat en een duidelijke, nauwkeurige aanbieding.
L van levering: zodra u akkoord gaat met ons voorstel, plaatsen we uw Palmo-overkapping op maat binnen zes weken.
M van montage: we werken uitsluitend met ons eigen montageteam dat ruim vijf jaar ervaring heeft. Op deze manier bent u – maar wij ook – verzekerd van een perfect geplaatste overkapping. Het plaatsen neemt enkele dagen tot twee weken in beslag.
O van optimaal comfort: overkapping geplaatst? Dan kan het grote genieten voor u, uw gasten of uw personeel beginnen. En doordat het terrasseizoen ineens stukken langer duurt, profiteert u er als horecaondernemer ook financieel van. 

DE MERKEN

Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken, die hebben bewezen dat ze kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten leveren.

CORNELS ®
Via onze leverancier CORNELS ® bieden we hoogwaardige terrasoverkappingen met vouwdaken en lamellen daken. Naast overkappingen bieden zij ook gerelateerde producten als diverse soorten zonwering en glassystemen van wereldwijd bekende merken die wij ook verkopen. Ideaal om de wanden van de overkapping mee af te sluiten. En alles high-end! 

CORNELS ® is het Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, glassystemen en zonwering en biedt veel innovaties op het gebied van terrassen. Zo heeft u altijd een stijlvolle primeur op het terras heeft staan. Ook is er veel aandacht voor design en ontwikkeling.

Bezoek ook de website van onze leverancier: CORNELS.NL


Somfy
Vrijwel alle Palmo-overkappingen werken met een motor van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy, wereldwijd marktleider op het gebied van zonwering. Meer dan 80% van alle zonweringen maakt gebruik van een Somfy-motor. Op deze motoren zit standaard 5 jaar garantie.
 


 

Het Team

Palmo

Cornelis Nieuwenhuis
Directeur

Naast het aansturen van het bedrijf, denk ik graag mee over uw project. Zowel in onze showroom als bij u op locatie voorzie ik u van een persoonlijk advies; welke oplossing past het beste bij uw ambiance. Wanneer u een keuze uit alle mogelijkheden en opties plannen we de realisatie samen met collega's Auke en Rick.

 

 

 

 

Auke Spaanderman
Projectadviseur

Maakt u plannen voor een project bij uw horecagelegenheid, dan ontvang ik u graag in onze showroom om uw plannen en wensen voor uw terras te bespreken. In de showroom toon ik u graag de verschillende opties en mogelijkheden van onze producten. Uiteraard bezoek ik ook graag uw locatie om mee te denken welke oplossingen het beste uit uw terras zal halen. Samen met collega Rick werken we het voorstel uit. Mijn horeca-achtergrond komt daar zeker bij van pas.

Palmo

Rick van den Brandt
Werkvoorbereider

Kiest u voor een overkapping van Palmo, dan bezoek ik uw locatie om het project in te meten. Vervolgens teken ik het ontwerp geheel naar uw wensen uit en geef na, uw akkoord, opdracht voor de productie. In overleg met u plannen we de start van de bouw. Tijdens de montage van de terrasoverkapping ziet u mij ook regelmatig op locatie voor de begeleiding van de realisatie van het project. We leveren maatwerk van hoge kwaliteit en ronden het project af als u 100% tevreden bent. 

 

Palmo

Casper Olijhoek
Monteur

Bij Palmo maak ik deel uit van het montageteam. Wanneer u bij ons een exterieur aanschaft, zorg ik er samen met mijn collega voor dat deze geheel naar uw wensen wordt geplaatst. Het ene project staat in twee dagen, het andere duurt ruim een week. Hoe groter het project, hoe langer ik met mijn collega op uw locatie werk aan het plaatsen van uw terrasoverkapping. Secuur en netjes werken, vind ik heel belangrijk en daarnaast uiteraard zorgen dat u zo spoedig mogelijk gebruik kan maken van uw nieuwe terras.

 

Palmo

 

Peter Grimbergen

Monteur
 

Samen met mijn collega installeer ik graag uw nieuwe horeca exterieur. Mijn kracht ligt daarbij in de detailafwerking en de elektra. Het interessante van het plaatsen van horecaprojecten is dat het veelal grote projecten zijn. Het geeft mij altijd weer een voldaan gevoel als de systemen functioneren na het aanleggen van de elektra. Ik zet mij volledig in om uw project tot in de detail mooi afgewerkt opleveren.

 

Palmo

Linda van der Leer
Marketing | Office Manager

Belt u met Palmo, dan krijgt u mij aan de telefoon. Bezoekt u ons, dan ontvangt ik graag in de showroom en zorg dan voor lekkere koffie of thee. Wanneer mijn collega's een project bij u hebben opgeleverd en uw terrasoverkapping is ingericht, dan bezoek ik u graag om de fotografie van uw project te verzorgen. Deze foto's en projectomschrijvingen ziet u terug op social media, de website en in de nieuwsbrief van Palmo; op deze manier zetten we meteen uw vernieuwde horecagelegenheid in het zonnetje.

 

 

Anne

 

Annerieke Fleer

HR | Allround medewerker

Naast het verzorgen van personeelszaken, ondersteun ik het team van Palmo daar waar nodig. Van sollicitatiegesprekken tot het verwerken van de administratie. U ziet mij dus niet direct wanneer u uw project door Palmo laat realiseren, maar komt mij wellicht tegen bij speciale gelegenheden zoals recepties in onze showroom. En natuurlijk zien kandidaten mij in het sollicitatieproces.

 

 

Palmo

Rianne de Vroomen

Administratief medewerker

Voor Palmo zorg ik dat de gehele financiële administratie klopt. U komt mij dan niet direct tegen in de showroom of op een project, maar ik zorg er o.a. dat de betalingen van de inkoop van de materialen voor uw project zijn voldaan. Daarbij haal ik veel plezier uit het ophelderen van evt verschillen en de oorzaak. Het werken in dit een jonge, snelgroeiende bedrijf biedt mij veel ruimte om te groeien binnen Palmo en binnen mijn functie, dat spreekt mij ook zeer aan.