wie is PALMO?

Palmo is dé expert in horeca exterieur

Wij bieden een totaal oplossing in het exterieur voor de horeca en de zakelijk markt; hoogwaardige terrasoverkappingen, zonwering en glassystemen en meer. Of het nu gaat om het creëren van een jaarrond horecaterras, een overkapping voor de sportkantine, het overkappen van een horecaplein of winkelstraat. Elk project groot of klein kunnen wij realiseren. 

Als dealer van een unieke hoogwaardige merken werken we graag met bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met onze producten maakt u écht het verschil in uitstraling en functionaliteit. We leveren altijd naar volle tevredenheid van onze klanten op. 

Al 3 jaar op rij mogen wij ons FD Gazellen noemen (2023, 2022 en 2021). Deze bekroning van het Financieel Dagblad wordt toegekend aan Nederlandse bedrijven die in de voorafgaande 3 jaar ten minste 20% omzetgroei realiseerde, geen krimp boekte in het laatste jaar en dat jaar winstgevend afsloten. 

 

Hoe werkt palmo?

P van Persoonlijk : we vinden persoonlijk contact met onze klanten ontzettend belangrijk. Daarom komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Bezoek ook onze showroom voor een kop koffie. En om onze overkappingen te bezichtigen, natuurlijk.
A van aanbod: we meten de situatie nauwkeurig op zodat u verzekerd bent van een overkapping op maat en een duidelijke, nauwkeurige aanbieding.
L van levering: zodra u akkoord gaat met ons voorstel, plaatsen we uw Palmo-overkapping op maat binnen zes weken.
M van montage: we werken uitsluitend met ons eigen montageteam dat ruim vijf jaar ervaring heeft. Op deze manier bent u – maar wij ook – verzekerd van een perfect geplaatste overkapping. Het plaatsen neemt enkele dagen tot twee weken in beslag.
O van optimaal comfort: overkapping geplaatst? Dan kan het grote genieten voor u, uw gasten of uw personeel beginnen. En doordat het terrasseizoen ineens stukken langer duurt, profiteert u er als horecaondernemer ook financieel van. 

DE MERKEN

Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken, die hebben bewezen dat ze kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten leveren.
 

CORNELS ®
Palmo is dealer van CORNELS ® hét high end label in terrasoverkappingen, glassystemen, zonwering en aluminium kozijnen. Naast overkappingen (zowel lamellen als vouwdaken) bieden zij ook gerelateerde producten als diverse soorten glassystemen, terraswanden en zonwering. Ideaal om de wanden van de overkapping mee af te sluiten voor een compleet jaarrond horecaterras. CORNELS biedt producten met ongekende mogelijkheden van topkwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

CORNELS ® biedt veel innovaties op het gebied van terrassen. Zo heeft u altijd een stijlvolle primeur op het terras heeft staan. Ook is er veel aandacht voor design en ontwikkeling.

Bezoek ook de website van het label CORNELS.


Somfy
Vrijwel alle Palmo-overkappingen werken met een motor van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy, wereldwijd marktleider op het gebied van zonwering. Meer dan 80% van alle zonweringen maakt gebruik van een Somfy-motor. Op deze motoren zit standaard 5 jaar garantie.
 

  

Glatz

De multifunctionele parasols van Glatz staan bekend in de horecabranche als hoge kwaliteit, degelijkheid en het mooi design. Als Expert in Horeca Exterieur behoort dit merk uiteraard in ons assortiment. De veelzijdige parasols van Glatz zijn een klasse apart.