wie is PALMO?

Palmo levert al professionele terrasoverkappingen sinds 2010. Eerst via GroenRijk Nieuw-Vennep, tegenwoordig in samenwerking met Nieuwenhuis Buitenleven en onder onze eigen naam. Palmo is de enige aanbieder in Nederland van hoogwaardige terrasoverkappingen voor de zakelijke markt.
 

Hoe werkt palmo?

P van Persoonlijk : we vinden persoonlijk contact met onze klanten ontzettend belangrijk. Daarom komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Bezoek ook onze showroom voor een kop koffie. En om onze overkappingen te bezichtigen, natuurlijk.
A van aanbod: we meten de situatie nauwkeurig op zodat u verzekerd bent van een overkapping op maat en een duidelijke, nauwkeurige aanbieding.
L van levering: zodra u akkoord gaat met ons voorstel, plaatsen we uw Palmo-overkapping op maat binnen zes weken.
M van montage: we werken uitsluitend met ons eigen montageteam dat ruim vijf jaar ervaring heeft. Op deze manier bent u – maar wij ook – verzekerd van een perfect geplaatste overkapping. Het plaatsen neemt enkele dagen tot twee weken in beslag.
O van optimaal comfort: overkapping geplaatst? Dan kan het grote genieten voor u, uw gasten of uw personeel beginnen. En doordat het terrasseizoen ineens stukken langer duurt, profiteert u er als horecaondernemer ook financieel van. 

DE MERKEN

Wij werken uitsluitend samen met merken die hebben bewezen dat ze kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten leveren.

Palmiye
Palmiye is een wereldwijde speler op het gebied van schuif- en lamellendaken dat momenteel furore maakt in Scandinavië en Zuid-Europa. In Nederland is dit merk relatief onbekend, waardoor u een stijlvolle primeur op het terras heeft staan.

Somfy
Alle Palmo-overkappingen werken met een motor van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy, wereldwijd marktleider op het gebied van zonwering. Meer dan 80% van alle zonweringen maakt gebruik van een Somfy-motor. Op deze motoren zit standaard 5 jaar garantie.

Aluxe
De glazen schuifwanden die wij leveren zijn afkomstig van de Duitse producent Aluxe. U bent daarmee verzekerd van de spreekwoordelijke Duitse degelijkheid. 


 
  • Quick Boys
  • Corendon
  • Bijrene
  • Willy Noord strandpaviljoen
  • Het Alternatief
  • Brasserie de Kromme Does
  • de Beren

Het Team

Cornelis Nieuwenhuis
Directeur

In Nederland hebben wij een unieke positie in de markt. We zijn namelijk de enige dealer van dit hoogwaardige merk schuifdaken. Wij doen graag zaken met bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met onze producten krijgen ze de mogelijkheid om écht iets aan hun uitstraling en functionaliteit te doen. Van Persoonlijke afspraak tot Optimaal comfort. Wij rustten niet totdat onze klanten 100% tevreden zijn.

Marcel Wolting
Monteur

Bij Palmo Overkappingen ben ik onderdeel van het montageteam. Wanneer u bij ons een overkapping aanschaft, zorg ik er samen met mijn collega voor dat deze naar uw wensen geplaatst wordt.

Carlo Dols
Monteur

Als u heeft gekozen voor het plaatsen van een overkapping, dan komt u mij tegen als onderdeel van het montageteam. Zo gauw als de afspraak is gemaakt komen wij langs om uw overkapping te plaatsen en gaan pas weg als het helemaal naar uw wens is!