Eenvoudig te bedienen en

uw gasten zitten uit de wind

Lekker uit de wind

op het terras

GLAZEN WINDSCHERMEN VOOR het horecaterras

Ligt het terras van uw hotel of restaurant aan het water, in de polder of op een plein? Hinder van wind op het terras? Zorg ervoor dat uw gasten lekker uit de wind zitten op uw horecaterras. Met onze inschuifbare glazen windschermen biedt u uw gasten een horeca terras vrij van wind. En is een bries welkom op een warme dag? Dan schuift u het glas naar beneden.

PALMO biedt verschillende modellen: zowel luxe gemotoriseerd windscherm voorzien van ledverlichting als een handbediend terrasscherm van glas. Beiden terrasschermen zijn optioneel voorzien van een plantenbak voor extra sfeer op uw terras. Bovendien biedt glas een panoramisch uitzicht op de omgeving, dat maakt uw terras nog aantrekkelijker.

 

Handig windscherm voor het terras

Een betaalbare oplossing is SPICA, een inschuifbaar windscherm dat u eenvoudig in hoogte versteld met de hand. Verkrijgbaar in standaard maten en uitvoeringen. Maatwerk is op aanvraag ook mogelijk.

 

Luxe windscherm voorzien van verlichting

Het luxe gemotoriseerde windscherm voor het horecaterras is SYRMA. Dit terrasscherm bedient u eenvoudig via de afstandsbediening. Met de geïntegreerde ledverlichting van dit windscherm zorgt u voor een extra luxe uitstraling op uw terras en creërt u extra gezelligheid en heeft u meteen indirecte terrasverlichting.

 

 

Sparren over welke windscherm het beste past bij uw horecagelegenheid?