Retro design schaararmscherm Horeca Retro verso

JAREN '20 LOOK; IDEAAL VOOR LAGE BEVESTIGING

Een echte klassieker dit schaararmscherm in retro design. Jaren '20 design is helemaal terug in het horeca interieur en met dit schaararmscherm weert u de zon uit uw restaurant en van uw terras in stijl. In de jaren '20 en '30 werden zonnescherm op deze manier vervaardigd en bevestigd. Deze lage bevestiging is ook in moderne situaties veel gevraagd en bovendien mooi om het design van in uw interieur ook door te voeren in uw horeca exterieur.

Schaararmscherm Horeca Retro Verso

Ons aanbod Schaararmscherm Horeca Retro Verso modellen

Rol het volant uit bij ondergaande zon

Met het optionele variovolant rolt u een scherm uit om de laagstaande zon te weren. Dit is ideaal wanneer het vaste volant de zon onvoldoende weert. Bij het uitschuiven van het variovolant komt het doek tot 150 cm verticaal naar beneden.  Zo ervaren uw gaste meteen de aangename schaduw.

Qua doek bieden we hierin uiteraard weer keuze. Kiest u voor het doek dat voor beschutting en privacy zorgt of gaat u voor het doorzichtige doek, zodat u gasten meteen genieten van het uitzicht op de ondergaande zon? Kies de optie die past bij de uitstraling van uw horecazaak en bij de omgeving. Zo wordt u terras extra aantrekkelijk!

Schaararmscherm horeca armen boven scherm
Schaararmscherm Horeca Retro Verso
Armen boven scherm; ideaal voor lage bevestiging

Maximale grootte

Breedte: maatwerk

Uitval: 300 cm

Schaararmscherm horeca armen boven scherm

Heaters voor de koudere dagen

Voor de frisse dagen of avonden vult u het schaararmscherm aan met onze heaters. Zo blijft het knus en behaaglijk op uw terras. Gasten zitten met plezier nog langer en bestellen meer van uw kaart.

Multifunctionele verlichting

Qua verlichting biedt onze schaararmschermen leverancier diverse mogelijkheden voor verschillende doelen. Ideaal is natuurlijk de geïntegreerde dimbare ledverlichting in de armen van het scherm. Dit zorgt voor sfeervol licht op het terras van uw restaurant of hotel.

Ledstrips verlichten het gehele terras onder het scherm. De ledstrip in het voorprofiel kan tevens zorgen voor reclameverlichting. Dat is handig in het straatbeeld en vooral wanneer u bijvoorbeeld gevestigd bent op een horecaplein. Deze verlichting is in neutrale en ook in kleurrijke leds te verkrijgen.