Voor extra comfort
en het splitsen van ruimtes
Voor een stijlvol
en ruimtelijk effect
Voor een stijlvol
en ruimtelijk effect

Voor een stijlvol
en ruimtelijk effect

Glazen wanden

Buiten zitten terwijl u binnen bent. Of is het andersom? Met de glazen wanden van Palmo gaan uw gasten volledig op in de buitenruimte, terwijl wind en kou geen kans maken. Dit is de must have voor elke horecazaak die haar gasten graag comfort biedt. Glaswanden maken uw overkapping en uw terras compleet.


Ons assortiment glassystemen

Glas biedt zoveel mogelijkheden. Ons assortiment is uitgebreid: van unieke gemotoriseerde borstwering (die zowel naar boven of naar beneden openen) tot glazen deuren die zorgen voor een welkom entree. Van vaste glaswanden om kantoorruimtes op te delen tot verstelbare windschermen en tussenscherm voor het terras of voor gebruik binnen tussen de tafels, voorzien van geïntegreerde ledverlichting.

Diverse glassystemen voor het afzetten van uw terrasoverkapping en andere doeleinden. Glassystemen voor de horeca, voor terrasoverkappingen, aan de vakantiewoning en glassystemen voor openbare gebouwen. Laat u inspireren.

Ons assortiment schuifwanden

Wij bieden verschillende systemen schuifwanden. De glazen schuifwanden opent via een railssyteem. De panelen lopen dan soepel door een rails en schuiven achter elkaar voor optimale ruimtebesparing. Een ruimtelijker effect kunt u zich niet wensen. Naast een railssysteem bieden we ook dubbel glas vouwwanden en dubbel glas schuifwanden aan. Deze systemen bevatten een frame en bieden extra comfort dankzij de dubbele beglazing.

Afhankelijk van uw wens plaatsen we glazen vouwdeuren of schuifwanden of in combinatie met een ander (glas)systeem om uw terrasoverkapping af te sluiten. Ook aluminium rabatwanden behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard bieden we een ruime keuze uit deurkrukken, hang- en sluitwerk. Van elegante ronde knoppen tot strakke deurkrukken. Van standaard sluitwerk tot panieksluitingen.
 

Uniek: gemotoriseerde, verstelbare en verrijdbare wind-/tussenschermen

SYRMA CORNELS GLASS is een glazen, inschuifbaar scherm. Het unieke is dat het is gemotoriseerd, voorzien van led-verlichting en meer! Met de optie voor een verrijdbaar onderstel, plaatst en verplaatst u de tussenschermen waar u wens en heeft u de mogelijkheid uw terras telkens weer anders in te delen. Dat biedt de flexibiliteit die de horeca nodig heeft bij het indelen van het terras. Ook geïntegreerde plantenbak behoort tot de opties. 

De functie om het scherm omhoog of omlaag te schuiven is op afstand bedienbaar, net als de dimbare led-verlichting. Ideaal voor hotels, restaurants en cafés.

 

Gemotoriseerde borstwering

Nog zo'n onmisbaar systeem voor de horeca is de gemotoriseerde borstwering. Ook deze is gemotoriseerd en op afstand bedienbaar. De glazen panelen van de borstwering schuift u daardoor naar behoefte dicht of open, ook hiermee houdt u koude buiten en zitten uw gasten uit de wind. Bij een verkoelend briesje op een warme zomerdag schuift u de borstwering met gemak open. Nieuw is dat we dit product nu ook naar boven kunnen laten schuiven, zodat de onderzijde open is en men er onder door kan lopen.

 

Kan uw ambiance meer ruimtelijkheid gebruiken?