Voor een stijlvol
en ruimtelijk effect
Voor een stijlvol
en ruimtelijk effect

Voor een stijlvol
en ruimtelijk effect

Glazen schuifwanden

Buiten zitten terwijl u binnen bent. Of was het nou andersom? Met de glazen schuifwanden van Palmo gaat u volledig op in de buitenruimte, terwijl wind en kou geen kans maken. Dit is voor de buitenliefhebber die van comfort houdt.

 

Glazen schuifwand op maat

Ons hoogwaardige ontwerp voor een glazen schuifwand past bij iedere bouwstijl en wordt volledig op maat gemaakt. Opvallend is het ontbreken van profielen tussen de glazen panelen, wat het ruimtelijke effect versterkt. Toch blijven wind en kou buiten dankzij speciale windafdichting. Wilt u de frisse lucht binnen laten komen? Dan zet u de schuifdeur gemakkelijk open! We bieden verschillende openingssystemen aan. De profielen aan de boven- en onderkant van het schuifdeursysteem zijn in elke kleur verkrijgbaar, waaronder houtmotief. Welk systeem past bij u?

Ons assortiment schuifwanden

Wij bieden verschillende systemen om de glazen schuifpui te bedienen. Zo kunt u de glazen schuifwand van uw terras openen via een railsysteem. De panelen lopen dan soepel door een rails en schuiven achter elkaar voor optimale ruimtebesparing. Nog indrukwekkender is het Vlindersysteem waarbij de glazen schuifwand opent en sluit als een harmonica. Een ruimtelijker effect kunt u zich niet wensen. Ook die glazen schuifwand wordt op maat gemaakt.

 

Glazen balkon of windscherm

Naast glazen schuifwanden bieden we zogenaamde parapetsystemen. Een verstelbaar parapetsysteem geeft u de mogelijkheid om de glazen panelen te verstellen. Binnenshuis kan dit systeem fungeren als tussenwand. Buiten zijn deze volglas wanden te gebruiken als balkon- of windscherm. De hoogte kunt u elektrisch afstellen bij regen, hitte of geluid. Een vast parapetsysteem monteren wij direct aan de grond, waardoor het lijkt of het glas rechtstreeks uit het steen omhoog rijst. Een stijlvol gezicht!

 

 

Kan uw woning wel wat ruimtelijkheid gebruiken?