Duurzame oplossing

voor kleine terrassen

Ideaal voor grote horecaterrassen

Onbeperkt koppelbaar systeem

Ventilatie

én een mooie buitenruimte

Lamellen terrasoverkapping

De lamellenoverkapping maakt ieder seizoen heel aangenaam! Het grote voordeel van een overkapping met lamellen is de flexibiliteit, dankzij de roterende en/of inschuifbare lamellen. Het weer kunnen wij niet beïnvloeden, maar het comfort op uw terras wel. U bepaalt zelf hoeveel schaduw u creëert, dankzij de handige functie van de lamellen. Onze lamellen terrasoverkappingen zijn bestand tegen ieder weertype en gaan jarenlang mee. U krijgt dan ook 5 jaar garantie op de overkapping. Met een lamellen terrasoverkapping van Palmo heeft u binnen een handomdraai het ideale klimaat op uw terras én geniet u jarenlang van alle voordelen van deze overkapping.

Een comfortabel horecaterras

De investering in een lamellen terrasoverkapping is het al snel waard, want uw klanten kunnen hele jaar door genieten van een fijn terras. Zelfs in de winter kunnen uw klanten op het terras zitten, omdat uw overkapping hen uit de wind houdt en van regen of sneeuwval beschermt. Eventueel kan een glazen schuifwand of terrasverwarmer de ergste kou tegengaan. Schijnt de zon? Roteer de lamellen zodat de zonnestralen hun werk kunnen doen. Ook in de lente en herfst is het prettig om wat zonnestralen op het terras toe te laten. In de zomer kan het terras behoorlijk warm worden en kunnen de lamellen een prettige schaduw verzorgen. U bepaalt de sfeer op uw horecaterras met uw eigen, bijzonder duurzame lamellen terrasoverkapping.

Lamellen terrasoverkapping horeca

Onze terrasoverkappingen zijn speciaal gemaakt voor bedrijven, bijvoorbeeld horecazaken. Wij hebben onze producten daarom geïnnoveerd en geperfectioneerd, zodat u uw klanten zo goed mogelijk kunt bedienen en u lang kunt genieten van het hoogseizoen. Een paar voorbeelden van de perfectie van een terrasoverkapping met lamellen bij Palmo:

 

  • Er zal geen stof, bladeren of regenwater naar beneden vallen, wanneer u het lamellendak opent. De hemelwaterafvoer is namelijk heel mooi weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen.
  • u krijgt een superstevige constructie, die waterbestendig & waterdicht is.
  • U dimt de geïntegreerde ledverlichting (en verborgen RGB verlichting) gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening voor de perfecte sfeer in ieder jaargetijde.
  • Wij stellen het frame van de overkapping met lamellendak af op uw smaak. 

Nieuwe manier van ventileren

En een bijkomend voordeel voor uw restaurant is dat lamellen een nieuwe mogelijkheid tot ventileren bieden én dat is ook essentieel. Ventileren blijft belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers en uw gasten. Het handige is dat een terrasoverkapping met lamellen u deze mogelijkheid biedt met de ventilatiestand van de lamellen.

Diverse modellen

Het meeste bekende model is het kantelbare lamellendak. Intussen bestaan er meer types met allerlei voordelen en mogelijkheden. We sommen de types voor u op.

 

Kantelbaar lamellendak

Roteer de lamellen om de zon toe te laten op het terras en voor mooie lichtinval te zorgen of juist de zon van het terras te weren. De bediening werkt op afstand. We bieden binnen het model met kantelbare lamellen ook nog verschil. Zo is het model ALYA uit de Pro serie uitgevoerd met een slanke lamel. De kantelbare overkapping ALYA uit de Elite serie heeft een bredere lamel, die bijvoorbeeld ook de optie biedt om de lamel te isoleren. De ALYA MAX biedt de horeca-ondernemer het grootste kantelbare dak dat uit 1 module bestaat. Speciaal om grote terrassen te overkappen, zonder last te hebben van vele steunpilaren. De modules zijn onbeperkt koppelbaar. Ook deze overkapping is geheel naar wens samen te stellen.

Inschuifbaar lamellendak

Wilt u het lamellendak helemaal openschuiven en de zon en licht volledig toelaten: dat kan met de inschuifbare lamellen overkapping. Dit type  heeft een opening van maar liefst 9 meter per module. Ideaal voor het overspannen van grote projecten zoals terrassen van hotels, restaurants en grandcafés. Ook dit model is zeer geschikt voor het overkappen van grote horecaterrassen, horecapleinen of horecastraten. Meerdere restaurants naast elkaar overkappen? Ook dat is mogelijk. We koppelen de daken, maar elk restaurant bediend de eigen segmenten. Een zeer stijlvolle en functionele keuze. 

Kantelbaar én inschuifbaar lamellendak

Uniek is de lamellen overkapping, die beide functies combineert: inschuifbaar en kantelbaar lamellendak. Deze exclusieve overkapping biedt u de meeste mogelijkheden om de zon van uw terras te weren, toe te laten of om een jaarrondterras te creëren.   Bovendien heeft u vele opties voor extra comfort en luxueuze uitstraling, zoals verborgen RGB ledverlichting, dimbare ledverlichting (keuze uit neutrale tinten), isolatie en uiteraard keuze uit alle RAL-kleuren en diverse coatings. Uiteraard maakt u de terrasoverkapping helemaal af door de wanden te sluiten 

Benieuwd hoe een innovatieve Palmo-overkapping bij uw terras staat?

Wij geven u graag advies over de beste overkapping voor uw terras. Of dit nu een overkapping is met lamellen of één met doek. We zullen u hier eerlijk en goed in adviseren. Lees hier meer over een terrasoverkapping met doek. Maar schroom niet om ons even te bellen of om een afspraak te maken.