Ventilatie

én een mooie buitenruimte

Ideaal voor grote horecaterrassen

Onbeperkt koppelbaar systeem

Lamellen terrasoverkapping

De lamellen terrasoverkapping maakt ieder seizoen heel aangenaam! Het grote voordeel van een lamellen overkapping is de flexibiliteit, dankzij de roterende lamellen. Het weer kunnen wij niet beïnvloeden, maar het comfort op uw terras wel. U bepaalt zelf hoeveel schaduw u creëert, dankzij de handige functie van de lamellen. Onze lamellen terrasoverkappingen zijn bestand tegen ieder weertype en gaan jarenlang mee. U krijgt dan ook 5 jaar garantie op de overkapping. Met een lamellen terrasoverkapping van Palmo heeft u binnen een handomdraai het ideale klimaat op uw terras én geniet u jarenlang van alle voordelen van deze overkapping.

Een comfortabel horecaterras

De investering in onze lamellen terrasoverkapping is het al snel waard, want uw klanten kunnen hele jaar door genieten van een fijn terras. Zelfs in de winter kunnen uw klanten op het terras zitten, omdat uw overkapping hen uit de wind houdt en van regen of sneeuwval beschermt. Eventueel kan een glazen schuifwand of terrasverwarmer de ergste kou tegengaan. Schijnt de zon? Roteer de lamellen zodat de zonnestralen hun werk kunnen doen. Ook in de lente en herfst is het prettig om wat zonnestralen op het terras toe te laten. In de zomer kan het terras behoorlijk warm worden en kunnen de lamellen een prettige schaduw verzorgen. U bepaalt de sfeer op uw horecaterras met uw eigen, bijzonder duurzame lamellen terrasoverkapping.

 

Onze terrasoverkappingen zijn speciaal gemaakt voor bedrijven, bijvoorbeeld horecazaken. Wij hebben onze producten daarom geïnnoveerd en geperfectioneerd, zodat u uw klanten zo goed mogelijk kunt bedienen en u lang kunt genieten van het hoogseizoen. Een paar voorbeelden van de perfectie van een terrasoverkapping met lamellen bij Palmo:

 

  • Er zal geen stof, bladeren of regenwater naar beneden vallen, wanneer u het lamellendak opent. De hemelwaterafvoer is namelijk heel mooi weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen.
  • De lamellen kunnen 120 graden roteren. Met de afstandsbediening bedient u de lamellen eenvoudig zodat ze zonnestralen opvangen of juist blokkeren.
  • U krijgt een superstevige constructie, die waterbestendig & waterdicht is.
  • U dimt de geïntegreerde ledverlichting gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening voor de perfecte sfeer in ieder jaargetijde.
  • Wij stellen het frame van de overkapping met lamellendak af op uw smaak.

 

Benieuwd hoe een innovatieve Palmo-overkapping bij uw terras staat?

Wij geven u graag advies over de beste overkapping voor uw terras. Of dit nu een overkapping is met lamellen of één met doek. We zullen u hier eerlijk en goed in adviseren. Lees hier meer over een terrasoverkapping met doek. Maar schroom niet om ons even te bellen of om een afspraak te maken.