Licht en ruimte

kubistisch design

Voor meer ruimtelijkheid

en beleving van de omgeving

Voor elke wens

een passende oplossing

Terrasoverkapping met glazen dak

Met een glazen terrasoverkapping biedt u veel licht op uw terras. Ook met dit type terrasoverkapping creëert u extra ruimte die uitermate geschikt is om het hele jaar te gebruiken.

Comfortabel vierseizoensterras met glazen terrasoverkapping

In vergelijking met de andere type overkappingen in gesloten toestand biedt een glazen dak veel meer lichtinval, waardoor u zolang er daglicht is, geen verlichting nodig heeft. In de winter verwarmt u de ruimte met terrasverwarming. In het voor- en najaar ervaren gasten in een terrasoverkapping met glazen dak een zeer comfortabel klimaat, zodra het zonnetje gaat schijnen en genieten zij heerlijk op uw terras. Een veel gehoorde vraag is of een glazen ruimte te warm is in de zomer. Om dat te voorkomen, bieden we ook zonwering aan om toe te passen op of onder het glazen dak. Hierdoor weert u de zon uit de terrasoverkapping. Deze zonwering is in- en uitschuifbaar, zodat u zelf bepaalt wanneer u de zon weert en op die manier kan zorgen voor een aangename temperatuur op uw terras. 

 

Glazen terrasoverkapping of serre?

Een terrasoverkapping met een glazen dak en afgesloten met glazen wanden noemt men vaak ook een serre. Beiden zorgen veel extra veel licht en ruimte. Een serre wordt bouwtechnisch gezien als een uitbouw van het pand. Een overkapping, ook als deze tegen de gevel wordt geplaatst is geen uitbouw. Dit biedt ook extra voordelen. We informeren u hier graag over. De terrasoverkapping met glas kan dus zowel vrijstaand als tegen de gevel worden geplaatst bij uw horecazaak. Ligt u uw terras in de tuin van uw hotel of staat het aan het water nabij uw restaurant of wilt u het terras overkappen dat aan uw café ligt? Wat uw wens ook is; wij realiseren het. 

 

Overweegt u een terrasoverkapping met glazen dak en wilt u meer weten?

Wij geven u graag advies over de beste overkapping voor uw terras. Of dit nu een overkapping is met lamellen, met doek of glazen dak. Samen bekijken we uw wensen en de locatie. We wegen de voor- en nadelen van de verschillende type overkappingen met u af en maken een voorstel. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk advies.