Verleng het terrasseizoen

vergroot uw omzet

Creëer

extra ruimte

Behoud het

panoramische uitzicht

Zorg voor comfort

maak uw terras compleet

Terrasoverkappingen

Met onze duurzame terrasoverkappingen verlengt u het seizoen zomaar met enkele maanden. Beschut tegen wind en regen, of juist uit de felle zon met een terrasoverkapping als zonwering. Met een jaarrondterras heeft u het hele jaar meer ruimte; meer capaciteit betekent meer omzet. Wij bieden stijlvolle opties om de overkapping voor uw horecaterras geheel op maat samen te stellen. Uiteraard staat onze adviseur voor u klaar om mee te denken in oplossingen die het beste passen bij uw ambiance en uw wensen.

Comfortabele buitenruimte

Het zorgen voor een comfortabele buitenruimte is essentieel voor elke horecagelegenheid. Een terrasoverkapping biedt u de mogelijkheid om een vierseizoenterras te realiseren en dat biedt enorme omzetkansen voor uw zaak. Gasten genieten nu eenmaal graag van het buitenleven.

 

Terrasoverkappingen van hoge kwaliteit

Palmo werkt uitsluitend met hoogwaardige merken en eersteklas materialen. Zo heeft u altijd de keuze uit de beste producten en de beste afwerking. Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Het frame van onze overkappingen wordt bijvoorbeeld voor de kustgebieden voorzien van een seasidecoating om het materiaal te beschermen tegen invloeden van zee (denk aan het zout in de atmosfeer). Onze coatings zijn in alle RAL-kleuren en speciale mengkleuren verkrijgbaar, zodat het geheel aansluit bij uw huisstijl.

Bij onze terrasoverkappingen van doek heeft u ook de keuze uit diverse merken, vele kleuren, patronen en de mogelijkheid tot verduisterend of lichtdoorlatend doek dat tevens waterdicht is. Bovendien zijn onze overkappingen gemakkelijk schoon te maken. Zowel het frame, als het doek, glas of de lamellen. Een lamellendak is overigens oersterk. Valt er een pak sneeuw, is het lamellendak daar zeker tegen bestand. 

Lamellen terrasoverkapping is de trend

Lamellen terrasoverkappingen voor de horeca worden steeds vaker gevraagd. Een terrasoverkapping met lamellendak is praktische en zeer stijlvolle design oplossing voor uw horecaterras. Een lamellen overkapping is een prachtig product met vele voordelen. Deze overkappingen zijn ideaal voor het weren van de zon, maar ook om de zon juist toe te laten. Zo speelt u met het licht en zorgt u voor een prachtige lichtinval op uw terras. En een bijkomend voordeel voor uw restaurant is dat lamellen een nieuwe mogelijkheid tot ventileren bieden én dat is ook essentieel. Bovendien zijn onze lamellen overkappingen waterdicht en ook in de winter is het aangenaam verblijven voor uw gasten in de overkapping. Het is namelijk mogelijk om de lamellen te isoleren en een lamellendak is oersterk. Het kan gemakkelijk sneeuwlast van een flink pak sneeuw dragen. In combinatie met glazen wanden realiseren we een terrasoverkapping waar u het gehele jaar omzet kan draaien. Onze lamellen terrasoverkapping is een geweldige keuze waar u geen spijt van zult krijgen. 

Alle overkappingen zijn volledig maatwerk. Inbouwen in een bestaande constructie (zoals een houten veranda) dat kan ook! Binnen ons assortiment lamellendaken kunt u kiezen uit verschillende modellen met vele opties en mogelijkheden, zodat de uitstraling van uw terras helemaal aansluit bij de huisstijl van uw horecazaak. 

Gaat u voor een overkapping waarbij de lamellen kantelen of voor het model waarvan u het dak geheel kan openschuiven? Wilt u beide functionaliteiten? Ook dat kan met het model dat zowel kantelbare als inschuifbare lamellen heeft. Dankzij de modulaire opbouw is het mogelijk om elke formaat terras te overkappen. Ook zijn zeer grote overspanningen zonder extra steunpilaren op uw terras mogelijk. Meer weten? Neem contact op.Terrasoverkapping met inschuifbaar vouwdoek horeca

Inschuifbaar vouwdak van PVC; elke vorm is mogelijk

Onze uitschuifbare overkappingen voor uw terras zorgen voor een sfeervolle uitstraling. U schuift het exclusieve doek open, zodat uw gasten genieten van het voorjaarszonnetje of biedt juist schaduw met het vouwdak uitgeschoven als de zon veel hitte geeft in de zomer. Dankzij de waterdichtheid van onze doekencollectie zitten uw gasten ook droog op het terras als het gaat regen. Dat is ook een voordeel: geen paniek om gasten met hun borden naar binnen te verhuizen zodra de eerste spetters vallen; met een terrasoverkapping blijven de gasten heel comfortabel zitten en bestellen nog meer van uw kaart.

Het interessante van een terrasoverkapping met een vouwdak van PVC-doek is dat elke vorm, afmeting en kleur mogelijk is. Wilt u een schuin aflopend dak, gebogen dak of plat dak? Wilt u een overkapping die vrijstaand is op uw horecaterras of liever bevestiging aan de gevel van uw hotel, restaurant of café zodat u de binnen-en buitenruimte meer met elkaar verbind? Of gaat uw voor een zwevende overkapping aan de gevel of vrijstaande zwevende overkapping zodat het panoramisch uitzicht vanaf uw horecaterras behouden blijft. 

Wat nog meer bij ons maatwerk hoort, is dat u ook elke kleur kan kiezen voor de coating van het frame van de overkapping. Maar ook in het doek is een ruime keuze uit hoge kwaliteitsdoeken in diverse uitvoeringen en met verschillende eigenschappen (denk aan lichtdoorlatend doek, verduisterend doek, doek met unieke patronen etc). Al onze overkapping zijn van hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, glassystemen en zonwering CORNELS®. Dit eersteklas merk heeft een prachtige collectie hoogwaardige eigen doeken en biedt ook de keuze uit de luxe collectie van het bekende merk Serge Ferrari.

Een terrasoverkapping bij uw horecagelegenheid biedt uw gasten meer comfort, u heeft meer ruimte die u het hele jaar kunt gebruiken en zeker wanneer u deze ruimte afsluit met glazen schuifwanden of andere terraswanden, dan heeft u het hele jaar profijt van de investering, die zich snel terug zal verdienen doordat een terrasoverkapping omzet verhogend is.

Glazen overkapping horeca

Overkapping met glazen dak voor uw horecaterras

Met een glazen terrasoverkapping biedt u veel licht op uw terras. Ook met dit type terrasoverkapping creëert u extra ruimte die uitermate geschikt is om het hele jaar te gebruiken. We bieden u verschillende modellen zodat er voor elk stijl en elk budget een passende oplossing is om uw terras te voorzien van een glazen dak. Gaat u voor het robuuste, moderne design van onze kubistische glazen overkapping, voor een betaalbare glazen overkapping met een schuinaflopend dak aan uw gevel of vraagt uw zaak om een unieke uitstraling en bijzondere ruimte, dan is model ARA dé oplossing. 

Onze projectadviseur denkt graag met u mee welke oplossing het beste aansluit bij uw wensen, locatie en pand. Neem contact op en maak een afspraak.

 

Terrasoverkapping met terraswanden

Wilt u droog, warm en uit de wind genieten van de buitenruimte? Dan is een terrasoverkapping met zijwanden ideaal. U creëert zo op stijlvolle wijze een binnentuin die het hele jaar in de smaak valt. Want met terrasverwarming maakt u het zelfs in de wintermaanden behaaglijk. Gaat u voor ruimtelijkheid? Dan is een glazen overkapping met glazen schuifdeuren dé manier om het comfort van binnen te verenigen met de schoonheid van buiten.

Als Expert in Horeca Exterieur bieden we natuurlijk een ruime keus zoals u ook leest in exclusieve overkappingen voor professioneel gebruik.  Welke keuze u ook maakt, de terrasoverkappingen zullen altijd van perfecte kwaliteit én duurzaam zijn. Ook profiteert u tot 5 jaar garantie.

 

Bediening

Onze overkappingen zijn voorzien van motor(en). Het openen, werkt eenvoudig via een druk op de knop van de afstandsbediening. De motor die de overkapping aanstuurt, is van het kwalitatief hoogwaardige en bekende merk Somfy. Met afstandsbediening bedient u naast het dak (zowel het inschuifbare vouwdak van doek als de lamellen); ook de eventuele gemotoriseerde glazen terraswanden zoals de gemotoriseerde borstwering en ook de screens, uitval zonwering en terrasverwarming wanneer u deze bij uw terrasoverkapping aanschaft. Ideaal alles op een afstandsbediening.

Maatwerk

Dankzij ons maatwerk van onze producten realiseren we elke in elke kleur, vorm en afmeting. Zo sluit uw horeca exterieur helemaal aan op het interieur en de huisstijl van uw zaak. Wilt u sparren over een project? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!