Het comfort van binnen met de schoonheid van buiten

Terrasoverkappingen

Houdt u ook zo van het buitenleven? Met onze duurzame terrasoverkappingen verlengt u het seizoen zomaar met enkele maanden. Beschut tegen wind en regen, of juist uit de felle zon met een terrasoverkapping als zonwering. Wij bieden stijlvolle opties om uw overkapping naar eigen wens samen te stellen.

Terrasoverkappingen van echte kwaliteit

Bij Palmo heeft u ruime keuze uit eersteklas materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een overkapping met doek. Diverse kleuren, decoraties en doorkijkpatronen behoren tot de mogelijkheden. Het doek van drielaags pvc is waterdicht en gemakkelijk schoon te houden. Ook het frame stemmen wij volledig af op uw smaak. Houdt u van modern? Dan zal een aluminium terrasoverkapping zoals een lamellen terrasoverkapping u zeker bevallen. Bekijk ook eens deze moderne terrasoverkapping van Palmo.

 

De lamellen terrasoverkapping, praktisch en stijlvol

Wij noemen een lamellen terrasoverkapping ook wel lamellendak, simpelweg omdat de aluminium constructie waterdicht en waterbestendig is. Praktisch, mooi en minimalistisch. Deze overkapping leveren we op maat en in de door u gewenste kleur. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zelfs een terrasoverkapping waar u het gehele jaar van kunt genieten. Onze lamellen terrasoverkapping is een geweldige keuze waar u geen spijt van zult krijgen. 

 

Kiest u voor een handmatige of elektrische overkapping?

Een uitschuifbare overkapping voor uw terras kunt u handmatig of elektrisch bedienen. Bij een elektrische overkapping gaat dat bedienen zo snel als een druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening. De motor die de overkapping aanstuurt, is van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy. Standaard zit hier 5 jaar garantie op. Bovendien bedient u de elektrische overkapping eenvoudig met een app op uw smartphone.

 

Terrasoverkapping met terraswanden

Wilt u droog, warm en uit de wind genieten van de buitenruimte? Dan is een terrasoverkapping met zijwanden ideaal. U creëert zo op stijlvolle wijze een binnentuin die het hele jaar in de smaak valt. Want met terrasverwarming maakt u het zelfs in de wintermaanden behaaglijk. Gaat u voor ruimtelijkheid? Dan is een glazen overkapping met volglas schuifdeuren dé manier om het comfort van binnen te verenigen met de schoonheid van buiten.

U begrijpt dat wij een echte specialist zijn in terrasoverkappingen. Welke keuze u ook maakt, de terrasoverkappingen zullen altijd van perfecte kwaliteit én duurzaam zijn. Ook profiteert u van 5 jaar garantie.