Lekker

uit de wind

Laat buiten zien

wat je binnen kan beleven

Behaaglijk terras

waar uw gasten lang genieten

Het comfort van binnen met de schoonheid van buiten

TERRASWANDEN HORECA

Elk horecaterras is uniek en vraagt om een eigen uitstraling. Ligt uw terras aan het water, op een horecaplein of op een dakterras? Staat uw restaurant aan het strand of bent u gevestigd in de binnenstad? Elke locatie vraagt om een andere oplossing om een behaaglijke terras te realiseren waar uw gasten lang genieten. Met ons uitgebreide assortiment terraswanden voor de horeca bieden we voor elke ambiance de uitkomst. 

ONS ASSORTIMENT TERRASWANDEN

Buiten zitten terwijl u binnen bent. Of is het andersom? Met de glazen wanden van Palmo gaan uw gasten volledig op in de buitenruimte, terwijl wind en kou geen kans maken. Dit is de must have voor elke horecazaak die haar gasten graag comfort biedt. Glaswanden maken uw overkapping en uw terras compleet.

 

Glas biedt zoveel mogelijkheden. Ons assortiment is uitgebreid: van unieke gemotoriseerde borstwering tot glazen deuren die zorgen voor een welkom entree. Van vaste glaswanden om kantoorruimtes op te delen tot verstelbare windschermen en tussenscherm voor het terras als terrasafscherming of voor gebruik binnen tussen de tafels, voorzien van geïntegreerde ledverlichting.

Diverse glassystemen voor het afzetten van uw terrasoverkapping, voor het afzetten van uw terras en het opdelen van ruimtes. 

Naast diverse glaswanden en glazen windschermen bieden we ook andere type terrasschermen voor de horeca, zoals aluminium wanden en louvres. 

 

ONZE GLAZEN SCHUIFWANDEN

Wij bieden verschillende systemen schuifwanden. De glazen schuifwanden opent via een railssyteem. De panelen lopen dan soepel door een rails en schuiven achter elkaar voor optimale ruimtebesparing. Een ruimtelijker effect kunt u zich niet wensen. Naast een railssysteem bieden we ook dubbel glas vouwwanden en dubbel glas schuifwanden aan. Deze systemen bevatten een frame en bieden extra comfort dankzij de dubbele beglazing.

Afhankelijk van uw wens plaatsen we glazen vouwdeuren of schuifwanden of in combinatie met een ander (glas)systeem om uw terrasoverkapping af te sluiten. Ook aluminium rabatwanden behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard bieden we een ruime keuze uit deurkrukken, hang- en sluitwerk. Van elegante ronde knoppen tot strakke deurkrukken. Van standaard sluitwerk tot panieksluitingen.
 

HANDIGE GLAZEN WINDSCHERMEN

Zorg voor comfortabel horecaterras! Met dit inschuifbaar glazen windscherm zitten uw gasten uit de wind. Betaalbare oplossing als glazen windscherm of terrasscherm voor de horeca tussen de tafels.Ideaal voor terrassen aan het strand, het water, in de polder of op een horecaplein. Met en zonder plantenbak leverbaar.

UNIEK: GEMOTORISEERDE, VERSTELBARE EN VERRIJDBARE WIND-/TUSSENSCHERMEN

SYRMA CORNELS GLASS is een glazen, inschuifbaar scherm. Het unieke is dat het is gemotoriseerd, voorzien van led-verlichting en meer! Met de optie voor een verrijdbaar onderstel, plaatst en verplaatst u de tussenschermen waar u wens en heeft u de mogelijkheid uw terras telkens weer anders in te delen. Dat biedt de flexibiliteit die de horeca nodig heeft bij het indelen van het terras. Ook geïntegreerde plantenbak behoort tot de opties. 

De functie om het scherm omhoog of omlaag te schuiven is op afstand bedienbaar, net als de dimbare led-verlichting. Ideaal voor hotels, restaurants en cafés.

 

GEMOTORISEERDE BORSTWERING

Nog zo'n onmisbaar systeem voor de horeca is de gemotoriseerde borstwering. Ook deze is gemotoriseerd en op afstand bedienbaar. De glazen panelen van de borstwering schuift u daardoor naar behoefte dicht of open, ook hiermee houdt u koude buiten en zitten uw gasten uit de wind. Bij een verkoelend briesje op een warme zomerdag schuift u de borstwering met gemak open. Nieuw is dat we dit product nu ook naar boven kunnen laten schuiven, zodat de onderzijde open is en men er onder door kan lopen.

 

TERRASSCHERMEN

Met een aluminium terrasscherm (rabatwand) zet u een dichte wand in de terrasoverkapping. Dit kan ideaal zijn om uw terrasoverkapping aan een zijde mee af te sluiten voor comfort en privacy. Of wanneer het uitzicht aan die zijde minder aantrekkelijk is (bijvoorbeeld om zicht op vuilnisbakken of parkeerterrein weg te nemen) en door het plaatsen van een aluminium terrasscherm een gezelligere plek te maken.

 

Wilt een flexibeler vast terrasscherm? Kies dan voor louvres. Hiermee zorgt u zowel voor privacy van uw gasten, maar is het mogelijk om de louvres van de zijwanden ook open te kantelen zodat er nog wel zicht is op de omgeving.

 

KAN UW AMBIANCE MEER RUIMTELIJKHEID GEBRUIKEN?