Met een druk op de knop

zitten uw gasten uit de wind

Lekker uit de wind

op het terras

Glazen wanden

Buiten zitten terwijl u binnen bent. Of is het andersom? Met de glazen wanden van Palmo gaan uw gasten volledig op in de buitenruimte, terwijl wind en kou geen kans maken. Dit is de must have voor elke horecazaak die haar gasten graag comfort biedt. Glaswanden maken uw overkapping en uw terras compleet.


Ons assortiment glassystemen

Glas biedt zoveel mogelijkheden. Ons assortiment is uitgebreid: van unieke gemotoriseerde borstwering (die zowel naar boven of naar beneden openen) tot glazen deuren die zorgen voor een welkom entree. Van vaste glaswanden om kantoorruimtes op te delen tot verstelbare windschermen en tussenscherm voor het terras of voor gebruik binnen tussen de tafels, voorzien van geïntegreerde ledverlichting.

Diverse glassystemen voor het afzetten van uw terrasoverkapping en andere doeleinden. Glassystemen voor de horeca, voor terrasoverkappingen, aan de vakantiewoning en glassystemen voor openbare gebouwen. Laat u inspireren.

Handig windscherm voor het terras

Een betaalbare oplossing is SPICA, een inschuifbaar windscherm dat u eenvoudig in hoogte versteld met de hand. Verkrijgbaar in standaard maten en uitvoeringen. Maatwerk is op aanvraag ook mogelijk.

 

Luxe windscherm voorzien van verlichting

Het luxe gemotoriseerde windscherm voor het horecaterras is SYRMA. Dit terrasscherm bedient u eenvoudig via de afstandsbediening. Met de geïntegreerde ledverlichting van dit windscherm zorgt u voor een extra luxe uitstraling op uw terras en creërt u extra gezelligheid en heeft u meteen indirecte terrasverlichting.

 

 

Sparren over welke windscherm het beste past bij uw horecagelegenheid?