Met een druk op de knop

van gesloten wand tot balustrade

Glazen borstwering

gemotoriseerde inschuifbare glazen panelen

Glazen borstwering

Met glazen borstwering genieten uw gasten optimaal – uit de wind uiteraard – van het uitzicht bij uw hotel, restaurant of café. Wilt u verstelbare borstwering of vaste borstwering? De verstelbare borstwering is ideaal als wand in de terrasoverkapping en ook perfect als terraswand wanneer u deze in hoogte wenst te verstellen. Zo zorgt u voor een open of gesloten wand. Onze vaste borstwering is een exclusief product. Wilt u uw terras afzetten met glas met een high-end uitstraling? Dan is de vaste borstwering met geïntegreerde led-verlichting het product voor uw terras.

Gemotoriseerde borstwering

Voor de horeca passen we steeds vaker gemotoriseerde, verstelbare borstwering SIRIUS CORNELS® Glass toe. Het systeem bestaan uit 2 of 3 panelen die u eenvoudig opent en sluit. Schuif het systeem helemaal open op de warme zonnige dagen. Ook voor ventileren ideaal, u kunt het systeem ook een klein stukje openen; zo zorgt u voor ventilatie en zitten uw gasten toch uit de wind.

 

Luxe vaste borstwering met verlichting

Vast glas dat dienst doet als balustrade gebruikt u om uw terras af te zetten en het uitzicht te behouden. Het model VELA CORNELS® GLASS is ideaal als terraswand wanneer u een luxe uitstraling wenst. Met deze borstwering voorzien van de ledverlichting geeft u uw terras extra allure.

 

Liever een glazen windscherm?

Naast vaste borstwering en in hoogte verstelbare gemotoriseerde borstwering bieden we ook glazen windschermen voor het horecaterras. Onderstaand lichten we er een aantal toe. 

Handig windscherm voor het terras

Een betaalbare oplossing is SPICA, een inschuifbaar windscherm dat u eenvoudig in hoogte versteld met de hand. Verkrijgbaar in standaard maten en uitvoeringen. Maatwerk is op aanvraag ook mogelijk.

 

Luxe windscherm voorzien van verlichting voor high end uitstaling

Het luxe gemotoriseerde windscherm voor het horecaterras is SYRMA CORNELS Glass. Dit terrasscherm bedient u eenvoudig via de afstandsbediening. Met de geïntegreerde ledverlichting van dit windscherm zorgt u voor een extra luxe uitstraling op uw terras en creërt u extra gezelligheid en heeft u meteen indirecte terrasverlichting.

 

 

Sparren over welke glazen borstwering het beste past bij uw horecagelegenheid?