Het team PALMO

Maak kennis met het team waarmee we prachtige horecaprojecten realiseren.

 

Palmo

Cornelis Nieuwenhuis
Directeur

Naast het aansturen van het bedrijf en het samenstellen van ons assortiment, werk ik graag samen met mijn team aan uw project. Met name bij grotere en complexere horeca exterieur projecten denk ik mee in oplossingen. Zowel in onze showroom als bij u op locatie nemen we uw wensen door en voorzie ik u van een persoonlijk advies; samen bekijken welk exterieur het beste past bij uw horecagelegenheid. Wanneer u een keuze uit alle mogelijkheden en opties van onze producten maakt, plannen we de realisatie met collega's Dennis en Rick, zodat u uw terrasseizoen kan verlengen en de omzet verhogen.   

 

Auke Spaanderman
Projectadviseur

Maakt u plannen voor een project bij uw horecagelegenheid, dan ontvang ik u graag in onze showroom om uw plannen en wensen voor uw terras te bespreken. In de showroom toon ik u graag de verschillende opties en mogelijkheden van onze producten. Uiteraard bezoek ik ook graag uw locatie om mee te denken welke oplossingen het beste uit uw terras zal halen. Samen met collega Dennis werken we het voorstel uit. Mijn horeca-achtergrond komt daar zeker bij van pas.

 

 

Palmo

Rick van den Brandt
Voorman

Kiest u voor een overkapping van Palmo, dan bezoek ik uw locatie om het project in te meten. Tijdens de montage van de terrasoverkapping, glassystemen e.d. ziet u mij ook regelmatig op locatie voor de begeleiding van de realisatie van het project. Als voorman stuur ik de monteurs aan. Het montageteam werkt vaak in koppels en grotere projecten plaatsen we dan ook met een groter team. We leveren maatwerk van hoge kwaliteit en ronden het project af als u 100% tevreden bent. 

 

 

Palmo

Dennis Griffioen

Engineer/werkvoorbereider

Om een project bij u kunnen plaatsen, gaat er veel nauwkeurig voorbereiding aan vooraf. Nadat het project is ingemeten, teken ik het ontwerp geheel naar uw wensen uit. Wanneer u akkoord bent met het ontwerp, werk ik ook de technische tekening uit en geef ik de opdracht voor productie. In overleg met u plannen we de start van de bouw. Daarvoor maak ik de planning en zorg ik dat de benodigde materialen aanwezig zijn, zodat het montageteam aan de slag kan om het project te realiseren.

 

 

Palmo

Casper Olijhoek
Monteur

Bij Palmo maak ik deel uit van het montageteam. Wanneer u bij ons een exterieur aanschaft, zorg ik er samen met mijn collega voor dat deze geheel naar uw wensen wordt geplaatst. Het ene project staat in twee dagen, het andere duurt ruim een week. Hoe groter het project, hoe langer ik met mijn collega op uw locatie werk aan het plaatsen van uw terrasoverkapping. Secuur en netjes werken, vind ik heel belangrijk en daarnaast uiteraard zorgen dat u zo spoedig mogelijk gebruik kan maken van uw nieuwe terras.

 

Palmo

 

Peter Grimbergen

Monteur

Samen met mijn collega installeer ik graag uw nieuwe horeca exterieur. Mijn kracht ligt daarbij in de detailafwerking en de elektra. Het interessante van het plaatsen van horecaprojecten is dat het veelal grote projecten zijn. Het geeft mij altijd weer een voldaan gevoel als de systemen functioneren na het aanleggen van de elektra. Ik zet mij volledig in om uw project tot in de detail mooi afgewerkt opleveren.

 

 

Palmo

Linda van der Leer
Marketing | Office Manager

Belt u met Palmo, dan krijgt u mij aan de telefoon. Bezoekt u ons, dan ontvangt ik graag in de showroom en zorg dan voor lekkere koffie of thee. Wanneer mijn collega's een project bij u hebben opgeleverd en uw terrasoverkapping is ingericht, dan bezoek ik u graag om de fotografie van uw project te verzorgen. Deze foto's en projectomschrijvingen ziet u terug op social media, de website en in de nieuwsbrief van Palmo; op deze manier zetten we meteen uw vernieuwde horecagelegenheid in het zonnetje.

 

 

Anne

 

Annerieke Fleer

HR | Allround medewerker

Naast het verzorgen van personeelszaken, ondersteun ik het team van Palmo daar waar nodig. Van sollicitatiegesprekken tot het verwerken van de administratie. U ziet mij dus niet direct wanneer u uw project door Palmo laat realiseren, maar komt mij wellicht tegen bij speciale gelegenheden zoals recepties in onze showroom. En natuurlijk zien kandidaten mij in het sollicitatieproces.

 

 

Palmo

Rianne de Vroomen

Administratief medewerker

Voor Palmo zorg ik dat de gehele financiële administratie klopt. U komt mij dan niet direct tegen in de showroom of op een project, maar ik zorg er o.a. dat de betalingen van de inkoop van de materialen voor uw project zijn voldaan. Daarbij haal ik veel plezier uit het ophelderen van evt verschillen en de oorzaak. Het werken in dit een jonge, snelgroeiende bedrijf biedt mij veel ruimte om te groeien binnen Palmo en binnen mijn functie, dat spreekt mij ook zeer aan.