Team PALMO

Experts in horeca exterieur.

Team Palmo


Maak kennis met ons team

We stellen graag ons team voor waarmee we prachtige horecaprojecten realiseren.

 

Palmo

Cornelis Nieuwenhuis
Directeur

Naast het aansturen van het bedrijf en het samenstellen van ons assortiment, werk ik graag samen met mijn team aan uw project. Met name bij grotere en complexere horeca exterieur projecten denk ik mee in oplossingen. Zowel in onze showroom als bij u op locatie nemen we uw wensen door en voorzie ik u van een persoonlijk advies; samen bekijken welk exterieur het beste past bij uw horecagelegenheid. Wanneer u een keuze uit alle mogelijkheden en opties van onze producten maakt, plannen we de realisatie met mijn collega Rick, zodat u uw terrasseizoen kan verlengen en de omzet verhogen.   

 

Palmo

Thibaud Ribeiro
Accountmanager Projecten

Maakt u plannen voor een project bij uw horecagelegenheid, dan ontvang ik u graag in onze showroom om onze producten te tonen en uw plannen voor uw terras te bespreken. Uiteraard bezoek ik ook graag uw locatie om uw wensen ter plaatse door te nemen. Bij technische complexere vraagstukken denk ik mee in de beste oplossingen. Zowel mijn horeca-achtergrond als mijn kennis van bouwmanagement komen daar zeker bij van pas.

 

 

 

Palmo

Jeftha van der Toorn
Accountmanager Projecten

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw horeca exterieur project? Graag adviseer ik u in onze showroom en bezoek uw locatie om uw wensen en ideeën door te nemen. Op basis van uw wensen, zoek ik de beste gepersonaliseerde totaaloplossing passend in uw horeca exterieur en concept. Hierbij is mijn ruime ervaring in projectinrichting en op gebied van design een waardevolle toevoeging. Samen zorgen we ervoor dat uw gasten het hele jaar comfortabel genieten van uw kaart in een geweldige setting; waar u meer omzet kan realiseren. 

 

 

Palmo

Rick van den Brandt
Werkvoorbereider/Voorman

Kiest u voor een overkapping van Palmo, dan bezoek ik uw locatie om het project in te meten. Na het inmeten, teken ik het ontwerp geheel naar uw wensen uit. In overleg met u plannen we de start van de bouw. Tijdens de montage van de terrasoverkapping, glassystemen e.d. ziet u mij ook regelmatig op locatie voor de begeleiding van de realisatie van het project. Als voorman stuur ik de monteurs aan. Zij werken in koppels en voor grotere projecten in een groter team. We leveren maatwerk van hoge kwaliteit en ronden het project af als u 100% tevreden bent. 

 

 

Palmo

Casper Olijhoek
Monteur

Bij Palmo maak ik deel uit van het montageteam. Wanneer u bij ons een exterieur aanschaft, zorg ik er samen met mijn collega voor dat deze geheel naar uw wensen wordt geplaatst. Het ene project staat in twee dagen, het andere duurt ruim een week. Hoe groter het project, hoe langer ik met mijn collega op uw locatie werken aan het plaatsen van uw terrasoverkapping. Secuur en netjes werken, vind ik heel belangrijk en daarnaast uiteraard zorgen dat u zo spoedig mogelijk gebruik kan maken van uw nieuwe terras.

 

Palmo

 

Peter Grimbergen

Monteur

Samen met mijn collega installeer ik graag uw nieuwe horeca exterieur. Mijn kracht ligt daarbij in de detailafwerking en de elektra. Het interessante van het plaatsen van horecaprojecten is dat het veelal grote projecten zijn. Het geeft mij altijd weer een voldaan gevoel als de systemen functioneren na het aanleggen van de elektra. Ik zet mij volledig in om uw project tot in de detail mooi afgewerkt opleveren.

 

 

Palmo

Linda van der Leer
Marketing | Office Manager

Belt u met Palmo, dan krijgt u mij aan de telefoon. Bezoekt u ons, dan ontvangt ik graag in de showroom en zorg dan voor lekkere koffie of thee. Wanneer mijn collega's een project bij u hebben opgeleverd en uw terrasoverkapping is ingericht, dan bezoek ik u graag om de fotografie van uw project te verzorgen. Deze foto's en projectomschrijvingen ziet u terug op social media, de website en in de nieuwsbrief van Palmo; op deze manier zetten we meteen uw vernieuwde horecagelegenheid in het zonnetje.

 

 

Anne

 

Annerieke Fleer

HR | Allround medewerker

Naast het verzorgen van personeelszaken, ondersteun ik het team van Palmo daar waar nodig. Van sollicitatiegesprekken tot het verwerken van de administratie. U ziet mij dus niet direct wanneer u uw project door Palmo laat realiseren, maar komt mij wellicht tegen bij speciale gelegenheden zoals recepties in onze showroom. En natuurlijk zien kandidaten mij in het sollicitatieproces.

 

 

Palmo

Patricia van Lierop

Administratief medewerker

Voor Palmo zorg ik dat de gehele financiële administratie klopt. U komt mij niet direct tegen in de showroom of op een project, maar ik zorg er o.a. voor dat de betalingen van de inkoop van de materialen voor uw project zijn afgerekend. Het verzorgen van de administratie waarbij alles klopt, van betalingen tot ontvangsten, zodat elke partij tevreden is, geeft mij veel voldoening in mijn werkdag. Daarnaast is Palmo een jong bedrijf met veel mogelijkheden. Leuk om die groei van dichtbij mee te maken.