Parasols van Glatz

Een klasse apart

Multifunctionele horecaparasols

Overdag schaduw, 's Avonds verlicht

Ideaal voor horecaterrassen aan het water

Groot gebruiksgemak en grote windstabiliteit

Stijlvol de zon weren

met horecaparasols van Glatz

Horecaparasols van Glatz

De multifunctionele horecaparasols van het Zwitserse merk Glatz zijn het beste voor uw terras. Uw gasten tafelen nog lang na dankzij deze hoogwaardige horecaparasols. Overdag biedt u een fijne plek in de schaduw voor uw gasten en 's avonds is het extra gezellig met de heaters en de (in)directe led-verlichting aan. De parasols stelt u dankzij het maatwerk geheel naar wens samen. Daarin bieden we met het assortiment parasols voor de horeca van Glatz een ruime keuze uit diverse modellen uit de Glatz PALAZZO® line voor hele grote terrassen , de ideale Glatz CASTELLO® Pro en de compacte Glatz FORTINO® Riviera , allen met vele opties. 

De veelzijde parasols van Glatz zijn gemotoriseerd en bedient u via een afstandsbediening. Kiest u liever een basic model, handbediend? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden van deze parasols. Diverse weersomstandigheden vragen altijd om een uitdaging op het terras van restaurants, hotels en strandpaviljoens. De Glatz parasol is uitstekend bestand tegen sterke wind, zeelucht, zonlicht en een spat regen. Een klasse apart.

Voordelen van de Glatz horecaparasols

De horecaparasols van Glatz worden toegepast in allerlei omstandigheden door hotels, restaurants en cafés in heel Europa. De parasols (Glatz PALAZZO® Line , Glatz CASTELLO Pro en Glatz FORTINO Riviera) bieden veel voordelen voor gebruik op zowel kleine als grote horecaterrassen en natuurlijk langs de zwembaden van uw hotel. Natuurlijk zorgen parasols voor tafeltjes in de schaduw, bescherming tegen UV-stralen en een droog terras dankzij het waterafstotende doek, maar er is meer zoals: 

  • Windbestendig;
  • Dimbare parasolverlichting voor directe of indirecte verlichting; 
  • Warmte op koude dagen dankzij de heaters;
  • Stijlvol design;
  • Eenvoudige bediening; 
  • Hoge opening/sluiting zodat het meubilair op het terras blijft staan;
  • Routing en ruimte blijft bestaan dankzij de masten die geheel doorlopen in de verankering;
  • Maatwerk.  

Bescherming tegen zon en regen op uw horecaterras

Met parasols op uw terras creëert u een unieke sfeer. De parasols zijn speciaal gemaakt voor alle weersomstandigheden. Allereerst bieden horecaparasols bescherming tegen de zon en dus een ideale zonwering om uw gasten schaduw te bieden. Bovendien beschermt het doek tegen de schadelijke UV-stralen. Alle Glatz parasols PALAZZO® Line en CASTELLO® Pro en FORTINO Riviera beschermen uw gasten en uw personeel niet alleen tegen zonnestralen. Zij zijn ook waterafstotend. En het is mogelijk om de parasols eenvoudig met elkaar te verbinden met regengoten zodat het regenwater wordt afgevoerd en het ook tussen de tafels droog blijft op uw horecaterras. Ook beschermhoezen behoren tot ons assortiment.

Stormbestendige Glatz parasol

Een sterke bries vormt een uitdaging voor hotelterrassen en paviljoens met name voor terrassen aan het water. Ook daar is natuurlijk aan gedacht bij het ontwerpen van de horecaparasol van Glatz. De parasols zijn speciaal ontworpen voor aan wind blootgestelde locaties en hebben een lange levensduur. Afhankelijk van het model zijn de horecaparasols van Glatz bestand tot windsnelheden van 115 km per uur. 

Parasol verlichting en terrasverwarming

Voor een unieke sfeer onder de parasol voorzien we deze naar wens van terrasverwarming en/of ledverlichting. Zo blijft uw terras zowel behaaglijk tijdens frisse dagen als extra gezellig tijdens de lange avonden. De verlichting van de parasols kunnen o.a. in de steunen geïntegreerd en heeft u keuze uit dimbare warme of felle ledverlichting en kleurrijk RGB. Bovendien heeft u keuze in directe of indirecte verlichting, die laatste zorgt ook voor een unieke sfeer. De motor en de bedrading van deze stijlvolle parasols zijn geïntegreerd in de mast van de parasol. En natuurlijk zijn de functies op afstand bedienbaar.

 

Maatwerk horecaparasol

U kunt uiteraard kiezen uit standaard modellen en uitvoeringen, maar om te zorgen dat u terras opvalt en aansluit bij uw huisstijl bieden we volledig maatwerk aan. Dankzij het maatwerk ontwerpen we voor elke horecazaak een individueel design, geheel passend bij de sfeer en uitstraling van uw ambiance. Er zijn mogelijkheden uit oneindige keuze aan stoffen en kleuren. Ook het frame is uit te voeren in diverse stijlen van mat geanodiseerd en RAL-kleuren tot uitvoeringen in hout. 

Tijdloos elegant of strak design voor elke hotel, restaurant, café of paviljoen bieden we een passende oplossing.

 

 

Bestellen?

Ook parasols bestellen voor uw terras? Ga verder naar de PALAZZO® line voor grote overspanningen of de ideale CASTELLO Pro en de compacte FORTINO Riviera. Of plan een afspraak en  neem contact op.