Comfortabele
schaduw in stijl

Horeca zonwering

U wilt uw gasten het beste terras bieden. Precies daarom maken wij de beste zonweringen voor horeca bedrijven. En niet alleen uw gasten profiteren daarvan, want als uw gasten het terras prettig vinden, zal dat ook bevorderlijk voor de klandizie zijn. Voor optimaal resultaat kiezen wij daarom bewust voor kwalitatief hoogstaande zonweringen. Zorg voor zon of schaduw wanneer het u uitkomt!

 

Maak de beste keuze

Voordat u zonwering voor uw horeca gelegenheid aanschaft, heeft u een aantal keuzes te maken. In onze showroom kunt u direct advies krijgen en de zonweringen met eigen ogen zien en de materialen voelen. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit pvc doek of acrylaatdoek in verschillende kleuren. Deze materialen hebben hun eigen kenmerken. Het zonweringsdoek heeft kleine gaatjes die uv-straling tegenhouden en zorgt voor perfecte luchtcirculatie.


 

Wij denken met u mee over de mogelijkheid om uw zonwering in te stellen; bijvoorbeeld op de in te stellen hoek. Een hoek van 60 graden kan voor het ene terras optimaal zijn, maar misschien wilt u dit wel zelf kunnen aanpassen tot wel 180 graden. Die opties zijn bij ons allemaal mogelijk!

Ook de cassette is een belangrijk onderdeel en wij zorgen voor een zeer stevige cassette, zodat de zonwering goed tegen storm bestand is. De cassette beschermt tegen regen én moet deze goed bedienbaar zijn. Ook over de kleur hoeft u zich geen zorgen te maken, want de cassette kan worden geleverd in de door u gewenste kleur.

 

Vrijstaande zonwering

Wilt u een vrijstaande zonwering en geen zonwering tegen een bestaande muur aan? Dat kan! Onze Marine overkapping weert de zon en uv-straling en maakt uw terras echt een eye-catcher. Deze vrijstaande zonwering kan wel 13 meter breed worden gemaakt. Op korte termijn kunnen wij voor ieder terras zonwering op maat bieden. Zo maken wij graag van ieder horecaterras een succes!

 

Kom binnenkort eens langs om alles te weten te komen over onze zonweringen. Maak wel eerst even een afspraak.

 

Benieuwd hoe we u uit het zonnetje kunnen zetten?