Het comfort van binnen met de schoonheid van buiten

Terrasoverkapping met schuifdak

Maak optimaal gebruik van uw terras met onze schuifdaken! U kiest zelf wanneer er schaduw op uw terras is, of juist veel lichtinval. Een terrasoverkapping met schuifdak is hét antwoord en zorgt voor een populair terras in verschillende seizoenen. Met hete temperaturen kiest u voor een prettige schaduw en in de lente en herfst laat u de zonnestralen binnenkomen. Ook bij neerslag zorgt de overkapping met perfect waterstopsysteem voor een comfortabel terras!

Soorten schuifdaken

Hoewel al onze overkappingen van hoogwaardige kwaliteit zijn, kunt u uit verschillende soorten schuifdaken kiezen. De keuze bestaat uit aluminium of doek. Beide zijn stormbestendig en goed schoon te houden. Wij zetten voor u op een rij wat de voordelen zijn van de verschillende materialen:

 

Aluminium

- Een aluminium schuifdak is hip en heeft een stoere uitstraling.

- Een aluminium dak is is roteerbaar en dus zijn er verschillende opties om lichtinval te controleren.

- Het dak is te isoleren.

- U kunt het combineren met glazen schuifwanden, om koele wind tegen te houden.

- Het dak is elektrisch te bedienen.

 

Doek

- Onze terrasdoeken zijn flexibel, maar ijzersterk & waterdicht, doordat wij 3 lagen pvc gebruiken.

- Wij kunnen het doek leveren met verlichting, geïntegreerde energiezuinige lampen.

- Automatische bediening, met motoren van hoogwaardige kwaliteit.

- Er is een optie om te kiezen voor lichtdoorlatend, maar waterdicht doek.

 

Wij weten dat u in de horeca afhankelijk bent van het weer, maar met onze overkappingen en schuifdaken hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Ook uw klanten komen daarachter en zit uw terras steeds voller gedurende een langere periode! Kies voor kwaliteit en neem contact op met onze adviseurs. Tip: wilt u echt in ieder seizoen gebruik maken van het terras? Dan is het toevoegen van terrasverwarmers altijd nog een mogelijkheid. Zo maakt u uw terras echt optimaal bruikbaar.