Een stoere look die past
bij elke stijl

Aluminium terrasoverkapping

Houdt u van strakke en stijlvolle ontwerpen? Dan is een terrasoverkapping van aluminium een fraai verlengstuk van uw woning of horecagelegenheid. Ideaal om het hele jaar te genieten van het buitenleven. Zorgen over het weer behoren tot het verleden, dus stuur de uitnodigingen voor een tuinfeest of barbecue maar vast rond!

 

Stoere look

Aluminium is hip en wordt door veel interieurspecialisten gebruikt. Het onderhoudsvriendelijke karakter is onmiskenbaar een voordeel, maar vooral de stoere look is in trek. Geen wonder dat ook de vraag naar aluminium terrasoverkappingen is toegenomen. De perfecte match met een moderne architectuur, en een indrukwekkend contrast met historische bouw. Heeft u toevallig van die trendy zwarte openslaande deuren naar uw tuin? Dan maakt een aluminium terrasoverkapping in dezelfde kleur uw woning compleet.

Skyroof lamellendak

Heeft u een groot terras? Dan is de stijlvolle lamellen overkapping Skyroof de beste keuze. Deze modulaire constructie van aluminium panelen is bij alle weersomstandigheden te gebruiken en bestand tegen hevige regen of sneeuwval. Via de afstandsbediening roteert u de lamellen en bepaalt u eenvoudig de hoeveelheid invallend zonlicht. Geïntegreerd in de panelen zit dimbare ledverlichting en een slim afvoersysteem voor hemelwater. Het is ook mogelijk de lamellen te isoleren. In combinatie met glazen zijwanden creëert u zo een behaaglijke tuinkamer met geluidsabsorberend plafond.

 

Polycarbonaat of pvc

Naast volledig aluminium terrasoverkappingen zijn er ook combinaties mogelijk met andere materialen. Zo kunt u een aluminium frame uitrusten met doek van drielaags pvc. Deze kwaliteitsdoeken zijn volledig waterdicht, makkelijk schoon te houden en hebben 5 jaar garantie tegen vervagen en schimmel. Liever een transparante terrasoverkapping? Kies dan voor polycarbonaat. Deze glasheldere kunststofsoort is ijzersterk en bovendien uv- en hittebestendig.

 

 

Wilt u de mogelijkheden voor aluminium terrasoverkappingen zelf bekijken?