Inschuifbaar windscherm horeca

TERRASSCHERM VOOR EEN COMFORTABEL HORECATERRAS


Zorg voor comfortabel horecaterras met ons windscherm van glas! Met dit inschuifbaar glazen windscherm zitten uw gasten uit de wind. Betaalbare oplossing als glazen windscherm of toe te passen als glazen terrasscherm voor de horeca tussen de tafels.

Ideaal voor terrassen aan het strand, het water, in de polder of op een horecaplein. Het glazen windscherm is met en zonder plantenbak leverbaar. 

Inschuifbaar windscherm horeca

Ons aanbod Inschuifbaar windscherm horeca modellen

Staat u een strandtent, café, hotel of restaurant en uw horecaterras vol in de wind? Met SPICA CORNELS® GLASS lost u dit eenvoudig op. Dit, met de hand te bedienen, glazen terrasscherm zorgt voor een comfortabel horecaterras. Bovendien biedt glas een panoramisch uitzicht in tegenstelling tot terrasschotten.

Het glazen windscherm SPICA plaatst u aan de ondergrond bevestigd of vrijstaand. Het vrijstaande model is voorzien van een plantenbak om extra sfeer te creëren op het terras.


 

 

Glazen windscherm horeca
SPICA CORNELS GLASS
In hoogte verstelbaar, handbediend (werkt met gasveer)

Maximale grootte

Breedte: 150 cm

Hoogte: max 185 cm

Inschuifbaar windscherm horeca

Dit inschuifbare glazen windscherm is eenvoudig met de hand in hoogte te verstellen van 110 cm naar 185 cm hoogte. De standaard breedte is 110 cm en 150cm, uiteraard ook in andere maten verkrijgbaar op aanvraag.

Dit windscherm voor het horecaterras is voorzien van enkel gehard glas en is standaard verkrijgbaar met een zwart aluminium frame. Andere kleuren op aanvraag. 

Liever een gemotoriseerd windscherm met afstandsbediening en ingebouwde ledverlichting voor uw horecaterras? Bekijk ons gemotoriseerde terrasscherm horeca.

Zorg voor een windvrij terras met onze terrasschermen horeca. Neem contact op voor een afspraak en meer informatie.