Voeg een tuinkamer toe met een stijlvolle overkapping

Terrasoverkapping voor architecten van woningen en villa's

Een terrasoverkapping maakt uw ontwerp nóg aantrekkelijker en de ruimte nog aangenamer. Bij het ontwerpen van een luxe woning, appartement of villa is de verbintenis met buiten essentieel. Met een terrasoverkapping haalt u buiten letterlijk en figuurlijk naar binnen en andersom! Buitenleven is belangrijker dan ooit en daarbij is veel comfort en luxe gewenst. Onze terrasoverkappingen zijn hoogwaardig, stijlvol en multifuntioneel.

 

Aanwinst voor uw ontwerp

Een terrasoverkapping is meer dan een dak boven het hoofd: u creëert een volwaardige tuinkamer, die het gehele jaar kan gebruiken. Een inschuifbare loggia, als het ware, die u met een druk op de knop aan het gebouw toevoegt. Ideaal voor een vrijstaande woning of villa, maar ook in appartementencomplexen en vakantiewoningen worden ze steeds vaker toegepast. Onze vouwdaken en lamellen daken zijn bovendien ook in een 'bestaande' constructie te plaatsen. Vrijwel alles is mogelijk, dankzij ons maatwerk realiseren wij uw creatieve ontwerp. De overkappingen zijn in elke RAL-kleur, coating, afmeting en vorm verkrijgbaar. ledverlichting is geïntegreerd (en rgb-ledverlichting is verborgen geplaatst) om met een knop op de afstandsbediening elke gewenste sfeer te bepalen. 

Bovenal zijn onze overkappingen zeer solide en tegen alle weersomstandigheden bestand. Een aanwinst voor uw ontwerp!

Welke terrasoverkappingen zijn er?

De mogelijkheden voor het ontwerp van uw woning of villa zijn legio. Kiest u voor een schuifdak of voor een textieloverkapping met doek? Voor onze hoogwaardige en waterdichte doeken heeft u keuze uit talloze stijlvolle kleuren, materialen en patronen. Decoraties en doorkijkdoeken behoren ook tot de mogelijkheden. Ook stijlvolle, moderne lamellen daken zien wij steeds meer toegepast en ook daar is vrijwel alles mogelijk, zoals inbouw in 'bestaande' constructies. Bovendien zijn onze overkappingen maatwerk. Zelfs het constructiemateriaal is naar wens samen te stellen: kleur, patroon, materiaal en uitstraling, u zegt het maar. En wat dacht u van geïntegreerde RGB-ledverlichting die u kunt dimmen met een afstandsbediening of app op uw smartphone? 

 

Automatische bediening

Al onze terrasoverkappingen werken met een motor van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy, wereldwijd marktleider op het gebied van zonwering. De bediening van de terrasoverkapping gaat eenvoudig met een afstandsbediening of app op smartphone of tablet. Doordat we onze terrasoverkappingen vervaardigen van hoogwaardig gepoedercoat aluminium , lamellen en stormbestendig doek,  zijn ze bestand tegen ieder weertype. Last van de zon? Met het speciale verduisteringsdoek FS Flexy vermindert u het directe zonlicht tot wel 89%.

 

Benieuwd hoe uw ontwerp eruitziet met een Palmo-terrasoverkapping?