Voeg een tuinkamer toe met een stijlvolle overkapping

Terrasoverkapping voor uw woning of villa

Zit u graag buiten? Een terrasoverkapping maakt uw tuin of balkon nóg aangenamer. Onze stijlvolle terrasoverkappingen zijn bestand tegen ieder weertype en u kunt ze volledig naar eigen wens laten samenstellen.

 

Creëer een tuinkamer met inschuifbaar dak

Een terrasoverkapping is meer dan een dak boven uw hoofd: u creëert een volwaardige tuinkamer die het midden houdt tussen een aangebouwde serre en een parasol in de achtertuin. Een inschuifbare loggia, als het ware, die u met een druk op de knop aan het gebouw toevoegt. Ideaal voor uw vrijstaande woning of villa, maar ook in appartementencomplexen worden ze steeds vaker toegepast als zonwering.

Welke terrasoverkappingen zijn er?

De mogelijkheden voor uw woning of vila zijn legio. Kiest u voor een schuifdak of voor een textieloverkapping met doek? Voor onze hoogwaardige en waterdichte doeken heeft u keuze uit talloze stijlvolle kleuren, materialen en patronen. Decoraties en doorkijkdoeken behoren ook tot de mogelijkheden. Zelfs het constructiemateriaal is naar wens samen te stellen: kleur, patroon, materiaal en uitstraling, u zegt het maar. En wat dacht u van geïntegreerde ledverlichting die u kunt dimmen met een afstandsbediening of app op uw smartphone? Uw woning wordt zo steeds comfortabeler.

 

Automatische bediening

Al onze terrasoverkappingen werken met een motor van het kwalitatief hoogwaardige merk Somfy, wereldwijd marktleider op het gebied van zonwering. U bedient de terrasoverkapping eenvoudig met een afstandsbediening of app op uw smartphone. Doordat we onze terrasoverkappingen vervaardigen van hoogwaardig gepoedercoat aluminium en stormbestendig doek zijn ze bestand tegen ieder weertype. Last van de zon? Met het speciale verduisteringsdoek FS Flexy vermindert u het directe zonlicht tot wel 89%.

 

Benieuwd hoe uw woning eruitziet met een Palmo-terrasoverkapping?