Kantelbare en Inschuifbare lamellen Horeca

Meest exclusieve lamellen dak voor de horeca


Onze meest exclusieve lamellen terrasoverkapping voor de horeca is de AVIOR uit de CORNELS Elite serie. AVIOR combineert 2 functies: de lamellen kunnen zowel kantelen als inschuiven!

Bovendien heeft u vele opties voor extra comfort en luxueuze uitstraling, zoals verborgen RGB ledverlichting, dimbare ledverlichting (keuze uit neutrale tinten), isolatie en uiteraard keuze uit alle RAL-kleuren en diverse coatings. Uiteraard maakt u de terrasoverkapping helemaal af door de wanden te sluiten met CORNELS GLASS, CORNELS WALL en/of CORNELS SCREEN.

Kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca

Ons aanbod Kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca modellen

Terrasoverkapping horeca met lamellendak
AVIOR - CORNELS Elite serie
Kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca

Maximale grootte

Breedte: max. 4 meter per module

Uitval: max. 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
Inbouw lamellendak (kantelbaar en inschuifbaar)

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module

Uitval: 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)

Deze terrasoverkapping met lamellen dak voorzien van Led stripes en verborgen RGB led verlichting voor een extra high-end uitstraling. De opties en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating. 

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo biedt u uw gasten op uw terras extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties, net als isolatie van de lamellen. 

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Ook inbouw in bestaande constructie behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u gasten een optimaal comfort bieden en de meeste flexibele, luxueuze terrasoverkapping? Neem contact op voor meer informatie.