Inschuifbare lamellen overkapping

IDEAAL VOOR GROTE TERRASSEN


Heeft u een groot terras? Dan is dit type stijlvolle lamellen overkapping de beste keuze. Al onze overkappingen zijn onbeperkt te koppelen en model POLLUX is uniek in de wereld. Deze heeft een opening van maar liefst 9 meter per module. Ideaal voor het overspannen van grote projecten zoals terrassen van hotels, restaurants en grandcafés.

Een inschuifbaar lamellen dak schuift u bij mooi weer helemaal open of gebruikt schuift het dicht om de zon te weren. Regent het dan zorgt u voor een droog terras door het dak te sluiten. 

Inschuifbare lamellen Horeca

Ons aanbod Inschuifbare lamellen Horeca modellen

POLLUX - CORNELS Elite serie
POLLUX - CORNELS Elite serie
Inschuifbare lamellenoverkapping voor horeca

Maximale grootte

Breedte: 4,5 meter per module

Uitval: 9 meter per module (nieuw!)

POLLUX - CORNELS Elite serie
Inbouw
POLLUX - CORNELS Elite serie (Inbouw)
Inbouw lamellendak in bestaande constructie

Maximale grootte

Breedte: 4,5 meter per module

Uitval: 9 meter per module

POLLUX - CORNELS Elite serie (Inbouw)

Overkapping met inschuifbaar Lamellendak

Onze lamellen overkappingen zijn een waardevolle opwaardering voor het horecaterras. Met deze overkapping met lamellen schuift u het dak bij mooi weer helemaal open of gebruikt u de lamellen om de zon te weren. Regent het dan zorgt u voor een droog terras door het dak te sluiten.  

U dimt de ledverlichting gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening voor de perfecte sfeer dankzij de optie voor RGB verlichting.

Desgewenst zijn alle lamellen voor extra isolatie ook gevuld met purschuim leverbaar. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename extra (binnen)ruimte, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. De geïsoleerde lamellen werken bovendien geluidsabsorberend. Met deze overkapping biedt u uw gasten een perfect horecaterras om vierseizoenen lang te gebruiken.

Alles is geheel maatwerk en de mogelijkheden zijn eindeloos van RAL-kleuren, afmetingen en coatings zoals seasidecoating. Ook inbouw in bestaande constructies behoort tot de mogelijkheden. 


De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden; uitermate geschikt maakt als horeca terrasoverkapping. En is dankzij de sterke constructie met name perfect voor een groot terras.

Ventileren is nu belangrijker dan ooit. Met een druk op de afstandsbediening vult u de ruimte met frisse lucht, door de lamellen in de ventilatiestand te plaatsen. Via de app is het ook mogelijk uw eigen ventilatiescenario te creëren.