Vergroot uw capaciteit en daarmee uw omzet

Terrasoverkapping voor de horeca

Lekker van een drankje genieten op het terras: voor velen bestaat er niets beters. Alleen… het Nederlandse klimaat leent zich daar niet altijd voor. Een horeca-terrasoverkapping is daarom onmisbaar om uw terras ook in mindere weersomstandigheden te benutten en zo uw capaciteit te vergroten.

 

Voordelen van een horeca-terrasoverkapping

Beschikt u over een horecazaak met terras? Dan kan een eenmalige investering u veel voordeel bieden. Want een terrasoverkapping maakt uw buitenruimte aantrekkelijker bij kou, wind of regen. Meer capaciteit en daardoor meer omzet. Hét argument voor de horecabranche om het terras beter te benutten. Sinds het rookverbod heeft een terrasoverkapping een bijkomend voordeel voor de horeca. Het biedt uw gasten een aangename plek om een sigaretje te roken, zonder dure verbouwing of risico op boetes. En met terrasverwarming zijn zelfs de winters er comfortabel.

Vaste en schuifbare terrasoverkappingen

Voor ieder horeca terras bieden wij vaste overkappingen passend bij iedere architectuurstijl. Ideaal om uw terras het hele jaar bij de binnenruimte te betrekken. Gaat uw voorkeur uit naar schuifbare terrasoverkappingen? Dan is er ruime keuze uit schuifdaken, textieloverkappingen of lamellendaken. De hoogwaardige en waterdichte doeken zijn stormbestendig en eenvoudig schoon te houden. Het speciale verduisteringsdoek FS Flexy is bovendien uitermate geschikt als zonwering. Ook kunt u de buurt tevreden houden door de lamellen of het pvc-doek te voorzien van een geluidsisolerende laag.

 

Terrasoverkapping op maat

Op ieder potje past een deksel, zo ook bij Palmo. Als enige aanbieder in Nederland van hoogwaardige terrasoverkappingen voor de zakelijke markt zijn wij ook specialist voor de horeca. Onze terrasoverkappingen maken we daarom op maat en zijn volledig naar uw wens samen te stellen. Om u het beste resultaat te kunnen bieden, leveren wij uitsluitend op basis van eigen montage.

 

 

Met eigen ogen zien welke terrasoverkapping het beste past bij uw horecagelegenheid?