Vergroot uw capaciteit en daarmee uw omzet

Terrasoverkapping voor de horeca

Lekker van een drankje genieten op het terras: voor velen bestaat er niets beters. Alleen… het Nederlandse klimaat leent zich daar niet altijd voor. Een horeca-terrasoverkapping is daarom onmisbaar om uw terras ook in mindere weersomstandigheden te benutten en zo uw capaciteit te vergroten.

 

Voordelen van een horeca-terrasoverkapping

Beschikt u over een horecazaak met terras? Dan kan een eenmalige investering u veel voordeel bieden. Want een terrasoverkapping maakt uw buitenruimte aantrekkelijker bij kou, wind of regen. Meer capaciteit en daardoor meer omzet. Hét argument voor de horecabranche om het terras beter te benutten. En met zijwanden, terrasverwarming en isolatie zijn zelfs de winters er comfortabel.

Met een terrasoverkapping creëert u meer ruimte voor uw horecagelegenheid. Een ruimte die u het hele jaar kan gebruiken. Een comfortabel 4 seizoenterras is onmisbaar geworden voor restaurants, cafés en hotels. Met een terrasoverkapping vergroot u dus de capaciteit en zorgt u uiteraard ook voor meer omzet. Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt op uw horecaterras: met overkapping is het altijd genieten voor uw gasten!

Terrasoverkappingen met lamellen dak of vouwdak met doek

Voor ieder horeca terras bieden wij overkappingen passend bij iedere architectuurstijl. Ideaal om uw terras het hele jaar bij de binnenruimte te betrekken en andersom. Gaat uw voorkeur uit naar terrasoverkappingen met een vouwdak van doek of naar lamellen dak? In beide typen biedt Palmo een ruim assortiment. 

Onze serie inschuifbare terrasoverkappingen met vouwdaken van (exclusief doek) zijn heel sfeervol. Het waterdichte schuifdaksysteem met aluminium frame is van zeer hoge kwaliteit. En alles is maatwerk en dus geheel volgens wens samen te stellen. Alles kan, dankzij de zeer uitgebreide opties en mogelijkheden. Welk formaat, vorm, kleur, doek en wijze van afsluiting van de zijwanden u ook wenst; wij creëren het!

Ook in terrasoverkappingen met lamellen dak is ons assortiment uitgebreid. Dit type hoogwaardige overkappingen hebben een strak, stijlvol design met veel mogelijkheden. Een lamellen dak is oersterk, waterdicht en ventilerend. Kantelbare lamellen geven een prachtige licht inval en weren de zon of laten deze juist toe wanneer gewenst. Een lamellen dak dat ook open en dicht schuift bieden we in unieke afmetingen (grootste overspanning ter wereld). En Aerolux is een terechte Award-winnaar die beide functies combineert en waarbij de lamellen dus zowel kantelen als inschuifbaar zijn.  

 

Terrasoverkapping op maat

Op ieder potje past een deksel, zo ook bij Palmo. Als enige aanbieder in Nederland van hoogwaardige terrasoverkappingen voor de zakelijke markt zijn wij ook specialist voor de horeca. Onze terrasoverkappingen maken we daarom op maat en zijn volledig naar uw wens samen te stellen. Bij het creëren van de terrasoverkapping voeren we uiteraard de sfeer en kleuren van het concept en de huisstijl van uw horecazaak door. Die herkenbaarheid draagt uiteraard bij aan de stopkracht van uw terras. Het leveren van maatwerk stelt ons in staat voor ieder terras, groot of klein, een passende oplossing te bieden. Om u het beste resultaat te kunnen bieden, leveren wij uitsluitend op basis van eigen montage.

 

 

Met eigen ogen zien welke terrasoverkapping het beste past bij uw horecagelegenheid?