Zwevende terrasoverkapping voor de horeca populair
13-10-2022

Zwevende terrasoverkapping voor de horeca populair

Een populair model op het horecaterras is onze vrijstaande zwevende overkapping. Ideaal voor het overkappen van uw terras. Doordat er alleen pilaren in het midden staan, heeft u verder een volledig vrij terras en biedt u uw gasten een panoramisch uitzicht op de schitterende locatie (of u schermt uw terras juist af met glazen windschermen of vaste wanden dat kan natuurlijk ook).

We lichten een aantal projecten uit;

1. Restaurant Boschwachter in 't Mastbosch - Breda

Het design van deze overkapping is afgestemd op de kleuren en stijl van het restaurant en de omgeving. Het open karakter van de zwevende overkapping biedt de gasten een ultieme bosbeleving met een panoramisch zicht op het eeuwenoude bos. Dankzij de heaters is het ook knus en behaaglijk op de koudere dagen.

Bekijk dit project

 

2. Steakhouse Bij de Buurvrouw - Castricum

Een unieke uitvoering: deze terrasoverkapping met een overspanning van maar liefst 9 meter steunt op twee pilaren. Voor dit project is de sterke constructie uitgevoerd in staal. Dit ruime horecaterras biedt zowel schaduw als zon wanneer men het dak opent. En natuurlijk is het doek waterdicht, zodat de gasten ook lekker droog zitten op een regenachtige dag. In de baleinen van het doek is ledverlichting geplaatst en de overkapping is voorzien van heaters. Dit in combinatie het bestaande glassysteem is het geheel een heerlijk terras waar de gasten tot in de late uurtjes kunnen genieten voor een weekendje weg of na een duinwandeling.

Lees meer over dit project

 

3. Welgelegen Kitchen & Drinks - Voorhout


Met deze oplossing kan het café altijd voldoende gasten ontvangen en nemen bezoekers ook plaats op het terras bij minder weer. Dankzij de overkapping aangevuld met heaters en de openhaard is het extra comfortabel en gezellig op het terras. De bestaande wanden zorgen voor extra beschutting. Na het overkappen van het terras realiseerde deze horecagelegenheid een stijging van de 30e naar de 18e plaats in de waardering door de vakjury van Misset
Horeca.

Meer zien van dit project? Bekijk het op onze projectenpagina