Project uitgelicht: Strandhotel Cadzand-Bad
07-10-2022

Project uitgelicht: Strandhotel Cadzand-Bad

Bij het stijlvolle en prachtig gelegen Strandhotel Cadzand-Bad plaatsten we twee overkappingen aan de zijde van de boulevard. Deze terrasoverkappingen met inschuifbaar lamellendaken zijn voorzien van gemotoriseerde borstweringen, glazen schuifwanden en deuren. Te gebruiken als een besloten ruimte of juist voor een open karakter. En dat biedt vele mogelijkheden voor Het Strandhotel, die de overkappingen voor haar gasten op een unieke manier toepast. 

 

 

De ene overkapping staat het verlengde van de The Sunday hotel store. Hier winkelen gasten voor een blijvende herinnering aan het (culinaire) verblijf in het Strandhotel Cadzand-Bad. Deze overkapping is ingericht met o.a. luxe design - en kunstvoorwerpen en woonaccessoires. De andere overkapping is opgesteld voor Favorites een ruimte die geschikt is voor kleinere exposities, lezingen en bijeenkomsten. Een ruimte die te huren is als pop-up. Met deze complete lamellen overkappingen beschikt het hotel over twee extra ruimtes om flexibel in te zetten.

 

Bekijk meer gerealiseerde horecaprojecten. Of download onze brochure. Ook een lamellen overkapping voor uw terras? Neem contact op.