Overkapping met inschuifbare lamellen

DE INSCHUIFBARE LAMELLEN OVERKAPPING VOOR UW ONTWERP


Een lamellen dak dat geheel open en dicht schuift, realiseert u met deze overkapping. Dankzij de unieke synchrone beweging worden alle lamellen ter gelijkertijd geopend of ingeschoven. Groot of klein terras? Strakke of klassieke inrichting? De inschuifbare lamellen is een geweldige toevoeging voor het ontwerp van iedere woning, want dankzij ons maatwerk is deze lamellen overkapping geheel naar wenst te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor constructies, afwerking van de zijwanden en kleuren.

Inschuifbare lamellen

Ons aanbod Inschuifbare lamellen modellen

POLLUX - CORNELS Elite serie
POLLUX - CORNELS Elite serie

Maximale grootte

Breedte: 4,5 meter per module

Uitval: 9 meter per module

POLLUX - CORNELS Elite serie
POLLUX - CORNELS Elite serie - Inbouw
POLLUX - CORNELS Elite serie - Inbouw
Inbouw inschuifbaar lamellen dak

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module

Uitval: 6 meter per module

POLLUX - CORNELS Elite serie - Inbouw

Overkapping met inschuifbaar Lamellen dak

In de schaduw als de zon fel schijnt, een droog terras als het regent of sneeuwt en juist in de heerlijke voorjaars- of najaarszon genieten? Het kan allemaal met een inschuifbaar lamellen dak. Met een druk op de knop schuift u het dak geheel (of deels) open of juist dicht. Een regen- en windsensor behoren tot de opties. 

Bovendien zijn al onze terrasoverkappingen maatwerk en dus geheel naar wens samen te stellen. Alles is mogelijk, kleurstellingen, type zijwanden, screens etc etc. En dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat behoort tot het maatwerk. 

ZIJWANDEN

Creëer een terras om het hele jaar in alle weersomstandigheden te gebruiken met de optie om de zijwanden met glazen wanden, screens of aluminium panelen af te sluiten.

VERLICHTING

Creëer de perfecte sfeer voor uw ambiance met de geïntegreerde, dimbare ledverlichting. Optioneel is de kleurrijke RGB-verlichting.


INSCHUIFBAAR EN KANTELBAAR
Wilt u een dak dat waarbij u de lamellen zowel kan kantellen als openschuiven? Dat kan met de terrasoverkapping Aerolux! Neem contact op en wij informeren u verder over de mogelijkheden.

Ventileren is nu belangrijker dan ooit. Met een druk op de afstandsbediening vult u de ruimte met frisse lucht, door de lamellen in de ventilatiestand te plaatsen.