Glazen overkapping in verschillende dakhellingen

VOOR ELKE WENS EEN PASSENDE OPLOSSING


Onze terrasoverkapping met glazen dak NORMA voeren we uit in elke hoek van 5 tot 45°. Hierdoor is er voor elke wens een passende oplossing. 


Geniet maximaal van het natuurlijke daglicht. En als de avond valt en het schermt dan is het terras nog steeds mooi verlicht dankzij de geïntegreerde verlichting in de liggers.

Glazen overkapping in verschillende dakvormen Horeca

Ons aanbod Glazen overkapping in verschillende dakvormen Horeca modellen

Al onze producten zijn maatwerk. Het mooie aan het maatwerk van deze overkapping is dat zelfs de schuinte van het dak naar keuze uitgevoerd kan. Dat biedt velen mogelijkheden om de overkapping voor uw hotel, restaurant of café een gehele unieke uitstraling te geven: tuinkamer, serre of zelfs de vorm zoals van een kas. 
ARA
ARA
In elke hoek tot 45° te realiseren

Maximale grootte

Breedte: op aanvraag

Uitval: op aanvraag

ARA

Ontspannen en genieten van de omgeving van uw hotel of restaurant

Biedt een terras waar uw gasten heerlijk lang kunnen ontbijten, lunchen of dineren. Of gewoon even ontspannen een kopje koffie drinken en volop genieten van de ruimte om zich heen. Met glas zorgt u voor transparantie en verbind u buiten met binnen. 

Met een glazen dak zorgt u o.a. voor maximale lichtinval, optimale beleving van de omgeving en een terras om het hele jaar comfortabel te gebruiken.

 

Vergroot uw (binnen)ruimte

Met deze glazen overkapping vergroot u de (binnen)ruimte van uw restaurant of hotel. En meer capaciteit is meer ruimte voor tafels en dus meer omzet!

 

Unieke uitstraling

De helling van het glazen dak van deze overkapping is te creëren in een graden van 5 tot 45. Dat betekent ongekende mogelijkheden voor een unieke straling van uw terras. Welke wensen heeft u? Waaraan dient uw horecaterras te voldoen? Neem contact op met onze projectadviseur. Hij luistert naar uw wensen en vertaalt dit in een mooi plan voor het realiseren van een uniek project.