De Skyroof Prestige overkapping

DE INSCHUIFBARE LAMELLEN OVERKAPPING VOOR PUBLIEKE RUIMTES


Wilt u een grote publieke ruimte overkappen? Dan is de stijlvolle en solide Skyroof serie de beste keuze. Deze lamellen overkapping wordt gemaakt van sterk aluminium en een waardevolle systeem om vier seizoenen lang in alle weersomstandigheden te kunnen gebruiken.Dankzij de modulaire constructie overkapt de Skyroof ruimtes van elk formaat. Met Skyroof Prestige schuift u het dak bij mooi weer helemaal open of gebruikt u de lamellen om de zon te weren. Regent of sneeuwt het dan zorgt u voor een droge (binnen)ruimte door het dak te sluiten. 

Skyroof Prestige Publiek

Ons aanbod Skyroof Prestige Publiek modellen

Skyroof Prestige Publiek
Skyroof Prestige Publiek

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 4 meter

Uitval: enkele overkapping 6,9 meter

Skyroof Prestige Publiek

Overkapping met inschuifbaar Lamellendak

De aluminium panelen zijn gemonteerd met rvs-verbindingen zodat de constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. Zo is de overkapping met lamellendak ook zeer sterk bij een ruime oppervlakte voor een groot terras. De motor met hoge kwaliteit pakking in combinatie met een compleet waterdicht dak garandeert dat u de Skyroof Prestige werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. U dimt de geïntegreerde ledverlichting gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening en zorgt voor de perfecte sfeer dankzij de optie voor RGB verlichting.

Desgewenst zijn alle lamellen voor extra isolatie ook gevuld met purschuim leverbaar. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename binnen)ruimte, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. De geïsoleerde lamellen werken bovendien geluidsabsorberend. Met deze overkapping biedt u uw bezoekers een aangename ruimte om vierseizoenen lang te gebruiken.


De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden, wat de Skyroof uitermate geschikt maakt comfortabele overkapping. En is dankzij de sterke constructie met name perfect voor het overspannen van grote oppervlaktes.

Ventileren is nu belangrijker dan ooit. Met een druk op de afstandbediening vult u de ruimte met frisse lucht, door de lamellen in de ventilatiestand te plaatsen. Via de Connexoon functie is het ook mogelijk uw eigen ventilatiescenario te creëren via uw smartphone of tablet.

De Skyroof leveren standaard met 5 jaar garantie.