Overkapping vrijstaand met hellend dak

ONTWORPEN VOOR HET OVERKAPPEN VAN GROTE TERRASSEN 


Deze stijlvolle ruime overkapping plaatsen we vrijstaand. Speciaal ontworpen voor het overkappen van grote terrassen. De terrasoverkapping met vouwdak van doek is niet alleen ruim, maar heeft een opvallend ruimtelijke uitstraling. In een handomdraai tovert u bijvoorbeeld een receptie onder de sterrenhemel om in een overdekte strandtent.

Vrijstaand hellend dak Horeca

Ons aanbod Vrijstaand hellend dak Horeca modellen

TW22 LT
TW22 LT

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module

Uitval: 14 meter per module

TW22 LT
TW22 XL
TW22 XL

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module

Uitval: 20 meter per module

TW22 XL

Onze ruime overkappingen zijn volledig maatwerk en dus geheel naar wens samen te stellen. Wilt u meer ruimte op uw terras maken om zo meer gasten te kunnen ontvangen? De opties en mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de uitstraling van uw horecazaak voeren we geheel volgens wens door in de overkapping.

Elke RAL-kleur is mogelijk voor de constructie, tevens bieden we een ruim assortiment waterdicht doek, o.a. lichtdoorlatend of juist verduisterd, en dankzij de mogelijkheden tot het afsluiten van de zijwanden biedt u uw gasten een comfortabel terras. Zo zitten zij altijd droog, in de schaduw of juist in de zon, want het dak kunt u uiteraard open- of dichtschuiven.

Meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten, neem contact op of plan een afspraak.