De Skyroof Prestige overkapping

DE INSCHUIFBARE LAMELLEN OVERKAPPING VOOR HET HORECA TERRAS


Heeft u een groot terras? Dan is de stijlvolle en solide Skyroof de beste keuze. Deze lamellen overkapping wordt gemaakt van sterk aluminium en zal een echt waardevolle opwaardering zijn voor een horecaterras. Dankzij de modulaire constructie overkapt de Skyroof terrassen van elk formaat. Met Skyroof Prestige schuift u het dak bij mooi weer helemaal open of gebruikt u de lamellen om de zon te weren. Regent het dan zorgt u voor een droog terras door het dak te sluiten. 

Skyroof Prestige Horeca

Ons aanbod Skyroof Prestige Horeca modellen

Skyroof Prestige Horeca
Skyroof Prestige Horeca

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 4 meter

Uitval: enkele overkapping 6,9 meter

Skyroof Prestige Horeca

Overkapping met inschuifbaar Lamellendak

De aluminium panelen zijn gemonteerd met rvs-verbindingen zodat de constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. Zo is de overkapping met lamellendak ook zeer sterk bij een ruime oppervlakte voor een groot terras. De motor met hoge kwaliteit pakking in combinatie met een compleet waterdicht dak garandeert dat u de Skyroof Prestige werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. U dimt de geïntegreerde ledverlichting gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening voor de perfecte sfeer dankzij de optie voor RGB verlichting.

Desgewenst zijn alle lamellen voor extra isolatie ook gevuld met purschuim leverbaar. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename extra (binnen)ruimte, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. De geïsoleerde lamellen werken bovendien geluidsabsorberend. Met deze overkapping biedt u uw gasten een perfect horecaterras om vierseizoenen lang te gebruiken.


De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden, wat de Skyroof uitermate geschikt maakt als horeca terrasoverkapping. En is dankzij de sterke constructie met name perfect voor een groot terras.

Ventileren is nu belangrijker dan ooit. Met een druk op de afstandbediening vult u de ruimte met frisse lucht, door de lamellen in de ventilatiestand te plaatsen. Via de Connexoon functie is het ook mogelijk uw eigen ventilatiescenario te creëren via uw smartphone.

De Skyroof leveren standaard met 5 jaar garantie.