Kantelbare en Inschuifbare lamellen Horeca

AWARD WINNAAR BEST OUTDOOR PRODUCT USA 2021


Ons nieuwe product Aerolux is dé IBSx Award winnaar in de categorie Best Outdoor Product USA! Deze terrasoverkapping met lamellen dak combineert functies. De lamellen van Aerolux kunt u zowel kantelen om de zon de te weren als in het geheel open en dicht schuiven. Bovendien is deze terrasoverkapping waterdicht en het design is werkelijk oogstrelend. Een terechte prijswinnaar!

Kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca

Ons aanbod Kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca modellen

Aerolux kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca
Aerolux kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca

Maximale grootte

Breedte: max. 4 meter per module

Uitval: max. 6 meter per module

Aerolux kantelbare en inschuifbare lamellen Horeca
Inbouw
Inbouw

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module

Uitval: 6 meter per module

Inbouw

Deze terrasoverkapping met lamellen dak voorzien van Led stripes en verborgen RGB led verlichting voor een extra high-end uitstraling. De opties en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating. 

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo biedt u uw gasten op uw terras extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties, net als isolatie van de lamellen. 

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Ook inbouw in bestaande constructie behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u ook een award-winnende terrasoverkapping? Neem contact op voor meer informatie.