3-rails-schuifsysteem


Dankzij de drievoudige rails is dit compacte schuifsysteem de perfecte oplossing voor wie ruimte wil besparen: zowel open als gesloten is er geen enkel ruimteverlies.

3-rails-schuifsysteem

Ons aanbod 3-rails-schuifsysteem modellen

Dit schuifsysteem is er voor iedereen die een hoog én breed glazen schuifwand wilt laten plaatsen. Dankzij een glazen schuifwand houdt u wind en kou buiten en schuift u de wand open wanneer u dat wilt. In beide gevallen betrekt u buiten bij uw woning of horecagelegenheid. Dankzij de drievoudige rails neemt deze glazen schuifwand amper ruimte in en kunt u jarenlang genieten van kwaliteit.

Glas
Glas

Maximale grootte

Breedte: 600 cm

Hoogte: 260 cm

Glas

Door de verstelbare wieltjes is ieder glazen paneel eenvoudig naar links en rechts te verschuiven. De panelen zijn bovendien aan elkaar verbonden, wat het openen en sluiten van de schuifdeur nog eenvoudiger maakt. Het gebruiksgemak van dit railsysteem is groot; gemak en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Het slim ontworpen regenafvoersysteem zorgt voor een waterdicht geheel en kleine borsteltjes tussen de glazen panelen houden stof buiten.