VACATURE JUNIOR ACCOUNTMANAGER
11-07-2022

VACATURE JUNIOR ACCOUNTMANAGER

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuw talent! Vanwege de groei in ons bedrijf breiden we ons team graag uit met een enthousiaste JUNIOR ACCOUNTMANAGER.  

Hiervoor kunnen we jouw hulp gebruiken. Ben jij of ken jij iemand met verkoopskills of wil je het graag leren? Is onderstaande vacature jouw op het lijf geschreven? Neem dan contact met ons op! 

Over ons: 
Palmo is dé expert in horeca exterieur. Palmo biedt een totaaloplossing voor de horeca en de zakelijke markt, denk aan hoogwaardige terrasoverkappingen, glassystemen, zonweringen en meer. Of het nu gaat om het creëren van een jaarrond horecaterras, een overkapping voor de sportkantine, het overkappen van een horecaplein of winkelstraat; elk project groot of klein realiseren wij.

Als dealer van hoogwaardige merken werken wij graag met bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met onze producten maken onze klanten écht het verschil in uitstraling en functionaliteit. 

Afgelopen jaar heeft Palmo een prijs gewonnen voor de snelst groeiende MKB bedrijven in Nederland en mogen wij ons FD Gazelle 2021 noemen!  

Voor meer informatie over gerealiseerde projecten en ons bedrijf bekijk onze website.

Wie ben jij: 
o    Ben jij commercieel gedreven in het maken van deals?
o    Heb jij bouwkundig en technisch inzicht en denk je in oplossingen? 
o    Heb jij ambitie en wil je deel uitmaken van jong en snelgroeiend bedrijf? 
o    Beschik jij over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal?  
o    Ben jij in het bezit van een rijbewijs B? 
o    Ben jij proactief, communicatief, representatief en zelfstandig?  
o    En heb je affiniteit met de horeca?


Wat ga je doen: 
Als JUNIOR ACCOUNTMANAGER voor Palmo adviseer jij onze (horeca)klanten over de beste oplossingen. Daarnaast ondersteun je onze Sales afdeling, waar nodig. In het begin zal de focus liggen op productkennis om je vervolgens te ontwikkelen tot een projectadviseur die van alle markten thuis is!  

Als JUNIOR ACCOUNTMANAGER bij Palmo zorg je naast acquisitie voor nog veel meer: het gehele salesproces van a tot z behoort tot jouw verantwoordelijkheid. En dat maakt het een leuke, uitdagende en afwisselende functie. Geen dag is hetzelfde!

Waarom je bij ons wilt werken: 
Werken als JUNIOR ACCOUNTMANAGER bij Palmo is niet zomaar een baan. Je wordt deel van een hecht team en werkt mee aan de kwaliteit en groei van ons bedrijf. Daarnaast bieden wij jou: 

o    Trainingen in Cad programma’s 
o    Veelzijdigheid in je werkzaamheden
o    Doorgroeimogelijkheden 
o    Zelfstandigheid in de functie
o    Een marktconform salaris 
o    Telefoon en laptop van de zaak 
o    Wekelijkse vrijdagmiddagborrels 

We bieden jou een contract van 40 uur, een innovatieve omgeving, die groeit en initiatief stimuleert.
Wil jij deel uitmaken van ons jonge, snelgroeiende bedrijf en enthousiaste team? Stuur je sollicitatie naar annerieke@palmo.nl, vul formulier op onze vacaturepagina in of bel voor meer informatie over de functie naar 0252 823045.