Twee Awards pronken in onze showroom
23-11-2022

Twee Awards pronken in onze showroom

Met trots hebben we de FD Gazelle Award 2022 in ontvangst genomen. Voor het tweede jaar op rij mogen we ons FD Gazelle noemen. De Awards pronken in onze showroom. Prijzen die we te danken hebben aan de inzet van ons team en het vertrouwen van onze klanten.

Deze prestigieuze ondernemersprijs voor de snelstgroeiende Nederlandse ondernemingen wordt door het Financieel Dagblad uitgereikt. Zij kennen de prijs toe aan bedrijven die de voorafgaande 3 jaar ten minste 20% omzetgroei realiseerde en geen krimp boekte in het laatste jaar en dat jaar winstgevend afsloten.

In 2021 stond Palmo op plaats 23 voor Regio West in categorie klein. In 2022 eindigden we op 85 van de 161 deelnemers in dezelfde regio. Totaal zijn er aan 685 winnaars.

De ranglijst berekent het FD als volgt: de FD Gazellen per regio en omzetklasse worden gerangschikt op omzet groei en krijgen afhankelijk van hun positie punten. Op dezelfde manier krijgen de bedrijven ook punten voor hun relatieve werknemersgroei en voor hun winstmarge. Punten voor omzetgroei, personeelsgroei en winstmarge bepalen de eindrangschikking.