Project uitgelicht: Corendon Village hotel
12-01-2022

Project uitgelicht: Corendon Village hotel

Het village hotel van Corendon met de beroemde Boeing 747 in de tuin was al voorzien van een terrasoverkapping op het dakterras bij de Skybar (een van onze eerste projecten).  In 2021 plaatsten we ons grootste horecaproject met lamellen daken tot dan toe.

In de zomer van 2021 plaatsten wij een uniek horecaproject: 6 geschakelde lamellen terrasoverkappingen voor het terras van het restaurant van Corendon Village hotel. Het restaurant is rond gebouwd en dit design is doorgevoerd in de overkappingen. Een mooie uitdaging die dankzij ons maatwerk en de maatwerkproducten van Nederlands topmerk in terrasoverkappingen CORNELS uitstekend te realiseren is.

Met de lamellen terrasoverkapping creëerde wij voor het restaurant van Corendon Village hotel een extra (buiten)ruimte van maar liefst 160m2. Hier genieten de gasten in alle weersomstandigheden comfortabel van het buffet met waanzinnig uitzicht op de Boeiing 747 in de tuin van het hotel.

Voor dit project is POLLUX uit de CORNELS Elite serie toegepast. Naast de ventilatiestand schuiven de lamellen van deze overkapping volledig open. Voor extra comfort zijn de lamellen geïsoleerd en is de overkapping voorzien van heaters. De wanden zijn aan de voorzijde afgesloten gemotoriseerde verstelbare borstwering van 3 panelen ook uit de CORNELS Elite serie. 

Meer projecten en projectfoto's op onze projectenpagina