De Skyroof Prestige overkapping

DE INSCHUIFBARE LAMELLEN OVERKAPPING VOOR UW ONTWERP


Een lamellen dak dat geheel open en dicht schuift, realiseert u met de Skyroof Prestige. Dankzij de unieke synchrone beweging worden alle lamellen ter gelijkertijd geopend of ingeschoven. Groot of klein terras? Strakke of klassieke inrichting? De Skyroof Prestige is een geweldige toevoeging voor het ontwerp van iedere woning, want dankzij ons maatwerk is deze lamellen overkapping geheel naar wenst te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor constructies, afwerking van de zijwanden en kleuren.

Skyroof Prestige

Ons aanbod Skyroof Prestige modellen

Skyroof Prestige
Skyroof Prestige

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 4 meter

Uitval: enkele overkapping 6,9 meter

Skyroof Prestige

Overkapping met inschuifbaar Lamellendak

De aluminium panelen zijn gemonteerd met rvs-verbindingen zodat de constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. Zo is de overkapping met lamellendak ook zeer sterk bij een ruime oppervlakte voor een groot terras. De motor met hoge kwaliteit pakking in combinatie met een compleet waterdicht dak garandeert dat u de Skyroof Prestige werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. De geïntegreerde ledverlichting (RGB optie) zorgt voor elke sfeer tijdens de donkere dagen.

De lamellen en constructie werkt u af in elke gewenst RAL-kleur of meer. Tevens is het mogelijk om de lamellen en constructie te voorzien van afzonderlijke tinten en coatings voor een speels effect. Door de zijwanden te sluiten glazen schuifwanden of gemotoriseerde borstwering, ontstaan een aangename ruimte die binnen met buiten verbindt en andersom.

Desgewenst zijn alle lamellen voor extra isolatie ook gevuld met purschuim leverbaar. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename extra (binnen)ruimte, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. De geïsoleerde lamellen werken bovendien geluidsabsorberend. Met deze overkapping ontwerpt u voor de bewoners een perfecte (buiten)ruimte om vierseizoenen lang te gebruiken.


De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden. 

Ventileren is nu belangrijker dan ooit. Met een druk op de afstandsbediening vult u de ruimte met frisse lucht, door de lamellen in de ventilatiestand te plaatsen. Via de Connexoon functie is het ook mogelijk uw eigen ventilatiescenario te creëren via uw smartphone.

De Skyroof leveren standaard met 5 jaar garantie.