De Skyroof overkapping met roteerbare lamellen

STRAK, SOLIDE EN BETROUWBAAR: EEN AANWINST VOOR UW ONTWERP

De Skyroof serie is een aanwinst voor architecten. Bij het ontwerp van een villa of luxe woning is het verbinden van binnen met buiten essentieel. Buitenleven is belangrijker dan ooit en daarbij is veel comfort en luxe gewenst. De hoogwaardige serie lamellen overkappingen Skyroof zijn een toonbeeld van kracht. Strak, solide en betrouwbaar. Multifunctioneel en stijlvol design.

Dankzij de modulaire constructie overkapt de Skyroof terrassen van elk formaat. De hoeveel licht en zonnestralen die binnenvallen bepalen de bewoners zelf, door de lamellen te draaien via een knop op de afstandsbediening of via de app op telefoon of tablet. Bekijk alle modellen.

Skyroof Compact & Plus

Ons aanbod Skyroof Compact & Plus modellen

Skyroof Compact
Skyroof Compact

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 3,5 meter

Uitval: enkele overkapping 5,1 meter

Skyroof Compact
Skyroof Plus
Skyroof Plus

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 4,5 meter

Uitval: enkele overkapping 8 meter

Skyroof Plus

Overkapping met Lamellendak

De aluminium panelen zijn gemonteerd met rvs-verbindingen, zodat de constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. Zo is de overkapping met lamellendak ook zeer sterk bij een ruime oppervlakte voor een groot terras. De motor met hoge kwaliteit pakking in combinatie met een compleet waterdicht dak garandeert dat u de Skyroof werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. De geïntegreerde ledverlichting (ook in RGB) is gemakkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening en zorgt voor de perfecte sfeer in ieder jaargetijde.

Desgewenst zijn alle lamellen voor extra isolatie ook gevuld met purschuim leverbaar. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename tuinkamer, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. De geïsoleerde lamellen werken bovendien geluidsabsorberend.


De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden, wat de Skyroof uitermate geschikt maakt als extra woonruimte. En is dankzij de sterke constructie perfect voor een groot terras.

De lamellen kunnen 120 graden roteren. Met de afstandsbediening bedient men het lamellendak op eenvoudige wijze zodat ze het mooie lichtinval van zonnestralen doorlaten of juist blokkeren om schaduw te bieden.

De Skyroof leveren we standaard met 5 jaar garantie.