De Skyroof overkapping

DE BESTE LAMELLEN OVERKAPPING VOOR GROTE RUIMTES


Uw winkelcentrum, dorpsplein, markt of sporttribune overkappen? Dan is de stijlvolle en solide Skyroof Compact of Plus de beste keuze. Deze lamellen overkapping wordt gemaakt van sterk aluminium en zal een echt waardevolle opwaardering zijn voor uw openbare ruimte. Dankzij de modulaire constructie overkapt de Skyroof oppervlaktes van elk formaat. Hoeveel licht en zonnestralen u doorlaat, bepaalt u zelf door de lamellen te roteren met de afstandsbediening. Bekijk alle modellen.

Skyroof Compact & Plus Publiek

Ons aanbod Skyroof Compact & Plus Publiek modellen

Skyroof Compact Publiek
Skyroof Compact Publiek

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 3,5 meter

Uitval: enkele overkapping 5,1 meter

Skyroof Compact Publiek
Skyroof Plus Publiek
Skyroof Plus Publiek

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 4,5 meter

Uitval: enkele overkapping 8 meter

Skyroof Plus Publiek

Overkapping met Lamellendak

De aluminium panelen zijn gemonteerd met rvs-verbindingen zodat de constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. Zo is de overkapping met lamellendak ook zeer sterk bij een ruime oppervlakte. De motor met hoge kwaliteit pakking in combinatie met een compleet waterdicht dak garandeert dat u de Skyroof werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. U dimt de geïntegreerde ledverlichting gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening voor de perfecte sfeer in ieder jaargetijde.

Desgewenst zijn alle lamellen voor extra isolatie ook gevuld met purschuim leverbaar. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename tuinkamer, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. De geïsoleerde lamellen werken bovendien geluidsabsorberend.


De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden. En is dankzij de sterke constructie met name perfect voor overkappen van grote publieke ruimten.

De lamellen kunnen 120 graden roteren. Met de afstandsbediening bedient u het lamellendak op eenvoudige wijze zodat ze de zonnestralen opvangen of juist blokkeren.

De Skyroof komt standaard met 5 jaar garantie.