De Skyroof overkapping

DE BESTE KEUZE VOOR EEN GROOT TERRAS


Heeft u een groot terras? Dan is de stijlvolle en solide Skyroof de beste keuze. Dankzij de modulaire constructie overkapt de Skyroof terrassen van elk formaat. Hoeveel licht en zonnestralen u doorlaat, bepaalt u zelf door de lamellen te roteren met de afstandsbediening. Bekijk alle modellen.

Skyroof

Ons aanbod Skyroof modellen

Skyroof compact
Skyroof compact

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 5,1 meter

Uitval: enkele overkapping 3,5 meter

Skyroof compact
Skyroof PLUS
Skyroof PLUS

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 4,5 meter

Uitval: enkele overkapping 8 meter

Skyroof PLUS
Skyroof Prestige
Skyroof Prestige

Maximale grootte

Breedte: enkele overkapping 4 meter

Uitval: enkele overkapping 6,9 meter

Skyroof Prestige

Overkapping met Lamellendak

De aluminium panelen zijn gemonteerd met rvs-verbindingen zodat de constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. De motor met hoge kwaliteit pakking in combinatie met een compleet waterdicht dak garandeert dat u de Skyroof werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. U dimt de geïntegreerde ledverlichting gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening voor de perfecte sfeer in ieder jaargetijde.

Desgewenst zijn de lamellen voor extra isolatie ook gevuld met purschuim leverbaar. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename tuinkamer, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. De geïsoleerde lamellen werken bovendien geluidsabsorberend.


De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden, wat de Skyroof uitermate geschikt maakt als horeca terrasoverkapping.

De lamellen kunnen 120 graden roteren. Met de afstandsbediening bedient u de lamellen op eenvoudige wijze zodat ze de zonnestralen opvangen of juist blokkeren.

De Skyroof komt standaard met 5 jaar garantie.