Kantelbare en Inschuifbare lamellen publiek

AWARD WINNAAR BEST OUTDOOR PRODUCT USA 2021


Ons nieuwe product Aerolux is dé IBSx Award winnaar in de categorie Best Outdoor Product USA! Deze terrasoverkapping met lamellen dak combineert functies. De lamellen van Aerolux kunt u zowel kantelen om de zon de te weren als in het geheel open en dicht schuiven. Bovendien is deze overkapping waterdicht en het design is werkelijk oogstrelend. Een terechte prijswinnaar!

Kantelbare en inschuifbare lamellen Publiek

Ons aanbod Kantelbare en inschuifbare lamellen Publiek modellen

AVIOR - CORNELS Elite serie
AVIOR - CORNELS Elite serie
Inschuifbaar én kantelbaar lamellen dak

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module

Uitval: 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)
Inschuifbaar én kantelbaar inbouw lamellen dak

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module

Uitval: 6 meter per module

AVIOR - CORNELS Elite serie (Inbouw)

Deze overkapping met lamellen dak voorzien van Led stripes en verborgen RGB ledverlichting voor een extra high-end uitstraling. De opties en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating. 

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk klimaat te creëren. Zo biedt u uw bezoekers extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties, net als isolatie van de lamellen. 

Onze overkappingen zijn maatwerk. Of het nu gaat om het overkappen van een zwembad, het terras van de golfclub of de ruimte van de business club van de voetbalvereniging. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk ruimte overspannen. Groot en klein. Ook inbouw in bestaande constructies behoort tot de mogelijkheden van deze maatwerk overkapping.

Wilt u ook een award-winnende terrasoverkapping? Neem contact op voor meer informatie.