Overkappingen met inschuifbare lamellen

DÉ OPLOSSING VOOR OVERKAPPEN VAN GROTE RUIMTES


Uw winkelcentrum, dorpsplein, markt of sporttribune overkappen? Dan is de stijlvolle en solide EXXEN een van de beste keuzes. Dit is het lamellen dak met de grootste opening per module ter wereld. En dankzij de modulaire constructie overkapt oppervlaktes van elk formaat.

 

Inschuifbare lamellen Publiek

Ons aanbod Inschuifbare lamellen Publiek modellen

POLLUX - CORNELS Elite serie
POLLUX - CORNELS Elite serie
Groot inschuifbaar lamellen dak voor openbare ruimtes

Maximale grootte

Breedte: 4,5 meter per module

Uitval: 9 meter per module (nieuw!)

POLLUX - CORNELS Elite serie
CORNELS Elite serie - Inbouw
CORNELS Elite serie - Inbouw

Maximale grootte

Breedte: 4,5 meter per module

Uitval: 9 meter per module

CORNELS Elite serie - Inbouw

Overkapping met inschuifbaar Lamellendak

Met dit type overkapping schuift u het dak bij mooi weer helemaal open of gebruikt u de lamellen om de zon te weren. Regent of sneeuwt het dan zorgt u voor een droge (binnen)ruimte door het dak te sluiten.

De aluminium panelen zijn gemonteerd met rvs-verbindingen zodat de constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. Zo is de overkapping met lamellen dak ook zeer sterk bij een ruime oppervlakte voor een groot terras. Bovendien is deze overkapping waterdicht en kan het werkelijk in alle weersomstandigheden worden gebruikt.

U dimt de geïntegreerde ledverlichting gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening en zorgt voor de perfecte sfeer. Met de optie RGB ledverlichting tovert u de ruimte in een andere stijl.

Desgewenst zijn alle lamellen voor extra isolatie ook gevuld met purschuim leverbaar. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename binnen)ruimte, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. De geïsoleerde lamellen werken bovendien geluidsabsorberend. Met deze overkapping biedt u uw bezoekers een aangename ruimte om vierseizoenen lang te gebruiken.


De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden, wat de overkapping uitermate geschikt maakt comfortabele ruimte. En is dankzij de sterke constructie met name perfect voor het overspannen van grote oppervlaktes.

Ventileren is nu belangrijker dan ooit. Met een druk op de afstandsbediening vult u de ruimte met frisse lucht, door de lamellen in de ventilatiestand te plaatsen. Via de app kunt uuw eigen ventilatiescenario creëren met uw smartphone of tablet.