Ideaal voor sportvereniging, winkelstraat of markt

Overkappingen voor publieke ruimtes

Met een terrasoverkapping maakt u winkelcentra, de winkelstraat en de markt aantrekkelijker voor winkeliers, marktkooplui en het winkelpubliek. Voor sportverenigingen is een inschuifbare terrasoverkapping een goed alternatief voor een overdekte tribune.

Sportverenigingen

Sportverenigingen hoeven niet langer een dure overdekte tribune neer te zetten. Met een terrasoverkapping van Palmo bereikt u namelijk hetzelfde effect tegen aanmerkelijk lagere kosten. Bovendien is de overkapping bij mooi weer inschuifbaar. Zo staat het publiek altijd droog als het regent, of genieten ze juist van de schaduw wanneer het zomers drukkend warm is.

 

Winkelstraat of markt

Veel winkelstraten kampen met teruglopende bezoekersaantallen. Iedere winkelier of marktkoopman zal beamen dat het weer een enorme invloed heeft op de omzet. De oplossing? Plaats een terrasoverkapping. Dit is niet alleen een sfeerverhogende aanvulling op het straatbeeld, maar voorkomt ook dat het winkelpubliek op regenachtige dagen de winkelstraat of de markt mijdt. Bovendien biedt een overkapping bescherming tegen de brandende zomerzon.

 

Winkelcentra

Ook voor winkelcentra zijn er slimme oplossingen. Zo bieden we diverse systemen die zonder ingrijpende aanpassingen aan te brengen in bestaande constructies.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportvereniging, winkelstraat of markt?